5 jassen die niet in je kleerkast mogen ontbreken

Sommige stuks mogen gewoon niet in de kleerkast van elke vrouw ontbreken, zo ook enkele mooie jassen. Deze basics moeten de komende lente/zomer in je kast hangen. 

1. De blazer: Een mooie blazer is echt een must-have voor elke vrouw. Dit item is jouw beste vriend voor formele gelegenheden en op het werk. Met een zwarte blazer tover je elke outfit om van casual naar chique. 

2. De trench coat: Deze klassieker maakte het merk Burberry tot heinde en ver bekend. Een beige trench coat past zowat bij elke outfit en is perfect om tijdens regenachtige lentedagen toch al je zomerkleedjes te kunnen dragen. 

3. De bomber jacket: Een nieuwe klassieker is vast en zeker de bomber jacket. Iets gewaagder dan de voorgaande basics maar daarom niet minder leuk. Een saaie jeans en witte T-shirt worden toch nog ultra cool wanneer je ze combineert met een toffe bomber jacket. 

4. De jeans vest: Deze basic gaat al jaren mee, kies voor een klassiek model met knoopjes of ga voor een jeans vest zonder mouwen voor een stoere look. 

5. De biker jacket: Een mooie lederen perfecto kan het hele jaar door gedragen worden, tijdens de koudere dagen kan je hem als bovenstuk op een kleedje dragen en in de zomer is hij perfect voor de festivals of een terrasje wanneer de temperaturen 's avonds dalen. 

jassen

Van links naar rechts: 

Zwarte blazer Filippa K – € 340 
Trench coat Tommy Hilfiger – € 299
Bomber jacket Filippa K – € 255
Jeans vestje Hampton Bays – € 125
Biker jacket Hilfiger Denim – € 199

Partner Content

Gesponsorde content