5 niet te missen shopstops in Antwerpen

Als er in Vlaanderen één stad is die elke fashionista op haar duimpje kent, dan moet het wel Antwerpen zijn. De stad aan de Schelde staat bekend om haar neus voor trends en is perfect geschikt wanneer je een middagje shoppen ingepland hebt. Heb je nood aan een paar nieuwe adresjes? Hieronder sommen wij 5 niet te missen shopstops op in Antwerpen.

 

1. Convoi

Convoi, Antwerpen, mode, fashion, shoppen, adresje

Convoi opende in juni de deuren en werd daarmee de allereerste container shopping village op Belgische bodem. Nog tot 2018 kan je hier komen genieten van fashion, food en design labels.

Rijnkaai (tegenover het Red Star Line museum), 2000 Antwerpen – www.weareconvoi.com

2. Essentiel

Essentiel, Antwerpen, shoppen, adresje, fashion

Essentiel is een merk dat geen introductie meer nodig heeft. Het merk – van oorsprong Antwerps – stelt alle vrouwen die houden van kleur en van prints dit seizoen tevreden met hun etnische invloeden.

Schuttershofstraat 26, 2000 Antwerpen – www.essentiel-antwerp.com

3. I.MA.GI.N

Imagin, adresje, Antwerpen, shoppen, fashion

I.MA.GI.N is een geweldig adresje als je op zoek bent naar hét perfecte juweel om deze zomer te dragen op je zongebruinde huid. Bij I.MA.GI.N kan je terecht voor prachtige ringen, armbanden en halskettingen die bovendien je portemonnee niet te hard aantasten.

Steenhouwersvest 11, 2000 Antwerpen – www.imaginjuwels.com

4. Atelier d’Anvers

Atelier d'Anvers, Antwerpen, fashion, shoppen, adresje, mode

Bij Atelier d’Anvers zit je goed als je nog snel een bikini wil scoren voor de zomer om is. De fleurige gehaakte bikini’s zijn echte kunstwerkjes en hipper dan ooit! En neen, je hoeft heus niet op reis te gaan naar Ibiza om met je trendy bikini te pronken.

Kloosterstraat 15, 2000 Antwerpen – www.atelierdanvers.be

5. Acne Studios

Acne Studios, Antwerpen, shoppen, fashion

Acne Studios staat al jaren bekend om zijn trendy mode. Maar wist dat je hier ook geweldige zonnebrillen kunt scoren? De kwalitatieve brillen zijn zo ontworpen dat de glazen je ogen voor 100% tegen de zon beschermen. Concreet kan je hier dus hippe zonnebrillen scoren die ervoor zorgen dat je rimpels krijgt door je ogen toe te knijpen. Als dat geen win-win situatie is!

Lombardenvest 42, 2000 Antwerpen – www.acnestudios.com

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content