5 onderbroekweetjes die elke vrouw moet kennen

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Als je één ding elke dag moet wisselen, dan is het je onderbroek. Maar beter dus dat je een groot aanbod in je schuif hebt liggen. Hoewel je graag heel de dag in sexy lingerie wilt ronddartelen, raden wij aan ook eens te kiezen voor een comfortabel exemplaar. Cause underpants have to be the best pants.

Deze 5 gezondheidsweetjes over dat mini stukje stof zijn life-changing. Ben je benieuwd welk soort lingerie Kim Kardashian draagt? Check dan hier met welke onderbroek ze haar curves in bedwang houdt.

1. Naakt slapen is gezond

Wie vaak last heeft van infecties, slaapt beter naakt. Je onderbroek is een prima plek voor bacteriën ’s nachts, omdat ze het best overleven in een warme, donkere en vochtige omgeving. Af en toe verluchten kan dus geen kwaad ;-).

2. Draag overdag wél ondergoed

Dit geldt niet voor overdag! Ondergoed is écht wel een must om je te beschermen tegen scherpe naden en ritsen. Die kunnen je gevoelig velletje irriteren.

3. Sportondergoed is heaven

Een sporty onderbroek is een must wanneer je zweet. Kies voor een stof die goed ademt zodat zweet, vuil én vocht niet wordt vastgehouden. Dat kan immers schimmelinfecties veroorzaken. Het is dan ook belangrijk je hele sportoutfit goed te verluchten. Lees hier hoe je geurtjes in je favoriete sportkledij kan vermijden.

4. Kies voor katoen

This isn’t the sexiest part, I know. Maar het is écht aan te raden te kiezen voor katoen. Het is een stofje dat goed ademt, en dat is belangrijk voor een onderbroek.

5. Opgepast voor strings

Strings verplaatsen bacteriën makkelijker voor voor naar achter en dat kan in infecties uitmonden. Een absolute don’t do tijdens het sporten!

 

Meer weetjes voor de ladies

Dit is waarom je hoofdpijn krijgt van een paardenstaart
Deze 9 ochtendrituelen maken je succesvol
Dit ingrediënt verdriedubbelt je vetverbranding

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content