5 pop-up shops voor de perfecte kerstcadeaus

Nog nood aan kerstcadeaus of gewoon zin om jezelf te verwennen? Tijd om te shoppen dus! Nog geen idee wat te kopen en waar te zoeken? In deze 5 pop-up shops vind je ongetwijfeld inspiratie.

Lore Van Keer – Antwerpen

Lore Van Keer - Antwerpen

Lore Van Keer – Antwerpen

Juwelen werken altijd als kerstcadeau. Trek deze maand voor een mooi juweel naar de Nationalestraat. Lore Van Keer verkoopt haar goud- en zilvercollecties in een leuke pop-up shop.

Lore Van Keer, Nationalestraat 24 – tot eind december

 

Barú Hasselt/Antwerpen

Barú Hasselt/Antwerpen

Barú Hasselt/Antwerpen

Niemand wordt ongelukkig van chocolade. Geef dit jaar de heerlijke chocolade van het Barú onder de kerstboom. Nog tot 31/12 vind je ze in Antwerpen en Hasselt in een pop-up shop. Genieten.

Barú, Grand Bazar, eerste verdieping, Beddenstraat 2, Antwerpen. Of op de Paardsdemerstraat in Hasselt.

Mieke Dierckx – Antwerpen/Gent

Mieke Dierckx - Antwerpen/Gent

Mieke Dierckx – Antwerpen/Gent

Op zoek naar de perfecte handtas voor bij je jurk? Of wil je je moeder of zus gelukkig maken met de perfecte tas? Koop de handtassen van Mieke Dierckx in haar pop-up shop in Antwerpen of Gent. Ontdek er haar nieuwe collectie ‘Silhouette’.

Mieke Dierckx, Nederkouter 73, Gent of IJzerenwaag 11, Antwerpen.

Foodmaker – Hasselt

Foodmaker - Hasselt

Foodmaker – Hasselt

Krijg je honger van al dat shoppen? In de pop-up shop Hasseltse Foodmaker kun je tot en met 28 januari terecht voor een lekkere, gezonde maaltijd. Extra leuk: om extra lief te zijn voor het milieu, kun je je bord gewoon opeten. Nog op zoek naar een klein cadeautje voor je koffieverslaafde vriendin? De mokken, ontworpen door Jeroom, kun je ook kopen.

TheLIst Design & Food Market, TT Center in Hasselt, St-Jozefstraat 10 (eerste verdieping)

method Pop-up store

Schoonmiddelenmerk ‘Method’ opent een pop-up shop met een duurzame twist van 11 december tot en met 24 december wordt het een kleurrijk en geurrijk kerstwalhalla waar creatievelingen Elfi De Bruyn en Jessica De Block je tijdens workshops de beste inpaktips geven, je deel kunt nemen aan creatieve upcycle-workshops en vanalles kunt winnen. En ongetwijfeld vind je wel hét kerstgeschenk.

method, Huidevettersstraat 36, 2000 Antwerpen

Meer tips voor de feestdagen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content