5 tips om sandalen te kopen die bij je passen

Zomerweer betekent dat het tijd is om je favoriete paar sandalen opnieuw boven te halen. Heb je er nog geen of wil je nieuwe? Wij geven je 5 tips om de sandalen te kopen die perfect bij je passen.

1. Korte benen

Vrouwen met korte benen kopen beter sandalen met een hak. Dat zorgt er voor dat je benen een optische illusie ondergaan waardoor ze langer lijken. Opgepast als je sandalen met een bandje koopt. Bandjes kunnen die optische illusie doorbreken. Het best koop je deze soort dan in een nudekleur en laat je veel van je voeten zien.

Sandalen met bandje in nudekleur

2. Gladiatorsandalen

De gladiatorsandalen zijn weer helemaal terug. En goed nieuws dames: iedereen kan meedoen aan deze trend. Ben je klein? Koop dan zeker geen exemplaren die hoger dan de enkels komen. Vrouwen met een groter gestalte kunnen gerust sandalen tot kniehoogte kopen.

3. Dikke benen

Vrouwen met iets zwaardere benen en enkels, kiezen beter voor sandalen met plateauzolen. Deze zomer brengt dat niet enkel je lijn in evenwicht, maar ben je ook nog eens helemaal in de mode.

4. Stevige enkels

Stevige enkels kunnen in de zomer soms roet in het eten gooien. Korte kleedjes, shorts, rokjes ... Je enkels staan altijd in the picture. Heb je daar last van? Koop dan zeker geen sandalen met bandjes rond de enkels, want die accentueren je probleemzone. Ga dan eerder voor schoenen met voldoende fantasiedetails zodat die de aandacht afleiden. Op gebied van de hak, kies je beter voor een brede blokhak of een sleehak.

5. Lelijke voeten

Veel vrouwen vinden hun voeten niet hun allerbeste aspect van hun lichaam. Behoor jij tot die categorie? Draag dan sandalen die toch een groot stuk van je voeten bedekken. Heb je lange tenen? Verberg deze dan voor een stuk met bandjes waardoor je tenen een stuk korter lijken.

Sandalen met bandjes

Partner Content

Gesponsorde content