Home Mode Deze 5 Victoria’s Secret Angels zijn nòg rijker dan je denkt

Deze 5 Victoria’s Secret Angels zijn nòg rijker dan je denkt

Deze 5 Victoria's Secret Angels zijn nòg rijker dan je denkt

Dat de Victoria’s Angels een goed gevuld varken hebben, weten we. Maar wedden dat je géén idee hebt hoeveel ze nu echt verdienen? Deze vijf topmodellen zijn de allerrijksten. Opgepast, val niet van je stoel.

Benieuwd naar de laatste Fantasy Bra van Victoria’s SecretHij kost maar liefst 2,7 miljoen euro.

De 5 rijkste Angels

Joan Smalls: 15,3 miljoen euro

Het Puerto Ricaans model heeft niet enkel de looks, met een diploma Psychologie achter de hand heeft ze ook de brains. Ze deed opdrachten voor onder andere GAPMercedes-Benz, Roberto Cavalli, Chanel, Fendi en Lacoste.

Kendall Jenner: 17,2 miljoen euro

Deze 21-jarige brunette, en jongste Jenner telg, is enorm populair op social media en werkte al voor Estée Lauder, Chanel, Marc Jacobs en Givenchy.

Liu Wen: 33,5 miljoen euro

Liu Wen hoort sinds 2013 bij de Angels en wordt beschouwd als eerste Chinese supermodel beschouwd. Ze woont in New York en werkt voor Estée Lauder en La Perla.

Alessandra Ambrosio: 57,4 miljoen euro

Deze Braziliaanse brunette gaat al iets langer mee. Ze showt al tien jaar lingerie voor Victoira’s Secret en heeft bovendien een eigen fashionlijn. Daarnaast doet ze campagnes voor Calvin Klein, Gucci en Dolce & Gabbana.

Adriana Lima: 71,8 miljoen euro

Bovenaan het lijstje staat Adriana Lima. Ze loopt al sinds 2000 (!) op de catwalk en is nog altijd even mooi. Intussen heeft ze dan ook een torenhoog bedrag op haar rekening, onder meer voor haar deals met IWC Watches, Vogue Eyewear en Maybelline.

Zo krijg je een Victoria’s Secret body

Dit extreem dieet volgt Victoria’s Secret Angel Adriana Lima
Bij dit ontbijt zweert Victoria’s Secret Angel Candice Swanepoel
Zo komt Gisele Bündchen aan haar strak lichaam