Home Mode 5 vrouwelijke stijliconen in de wereldpolitiek

5 vrouwelijke stijliconen in de wereldpolitiek

5 vrouwelijke stijliconen in de wereldpolitiek

Met fashion kan je een statement maken, dat bewijzen deze vijf stijliconen uit de wereldpolitiek.

 

1. Theresa May

De gloednieuwe Britse Prime Minister Theresa May is goed op weg om hét stijlicoon van de Britse politiek te worden. Kitten heels zijn voor Mrs May wat een big booty is voor Kim Kardashian, beiden gebruiken het om een statement te maken.

Theresa May

2. Michelle Obama

Op hun staatsdiner met de eerste minister van Singapore droeg Michelle Obama een prachtige jurk van Brandon Maxwell. De favoriete designer van Lady Gaga ontwierp een strapless ivoorkleurige jurk voor de First Lady. “It has been an incredible honor for me and my team to create this dress for the First Lady. Strong and elegant, she is the embodiment of the woman that inspires me to create, and a role model for women all over the world,” zei Maxwell.

Michelle Obama

3. Samantha Cameron

Ook de vrouw van de voormalige Britse Prime Minister, Samantha Cameron, is een echte fashionista. Tijdens hun laatste verschijning an Downing Street 10, droeg ze een navy jurk met ritssluiting en een asymmetrische roze-oranje print van Roksanda Ilincic.

Samantha Cameron

4. Hillary Clinton

Eenkleurige ensembles worden omarmd door Kim Kardashian en Victoria Beckham, maar er is één vrouw die er met kop en schouders bovenuit steekt: presidentskandidate en voormalig First Lady en staatssecretaris Hillary Clinton. Op de Democratic National Convention droeg ze een blauw exemplaar.

Hillary_clinton

5. Rania

De koningin van Jordanië, Rania, staat bekend om haar onberispelijk gevoel voor stijl. Door haar kledingcombinaties met Westerse en regionale invloeden, inspireert ze vrouwen wereldwijd.

Rania

Benieuwd naar meer stijliconen?

Hét stijlicoon: Model of the Year
Linda Rodin: 66-jarig stijlicoon
Ontmoet ‘s werelds meest stijlvolle opa