5 x must-do’s op het Antwerp Fashion Festival

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Modeliefhebbers be preparedAntwerpen maakt zich klaar voor het jaarlijkse Antwerp Fashion Festival. Tijdens het weekend van 2, 3 en 4 september blaast het festival 5 kaarsjes uit. Feeling kiest voor de gelegenheid 5 must-do’s voor je uit.

 

In totaal nemen er meer dan 100 winkels en designers deel aan het Antwerp Fashion Festival. Daarnaast zullen er fijne evenementen plaatsvinden in de hipste winkelstraten van de Koekenstad.

1. AFF_Fashion Show

Het startschot wordt gegeven op vrijdag, met de AFF_Fashion Show in Ampère, een feeërieke locatie onder het Centraal Station. De show toont je de nieuwste collecties die je nadien zelf kan shoppen.

Tickets voor de AFF_Fashion Show koop je hier.

2. Late Night Shopping

Zalig shoppen zonder haast! Op zaterdag kan je tot 22u het geld laten rollen in een 100-tal winkels in de modewijk. Naast het winkelen, geniet je van een hapje en een tapje, leuke in-store events en zelfs little surprises.

3. AFF_Fashion Village

Zondag wordt Plein Publiek omgetoverd tot een Fashion Village. Hier ontdek je collecties van jonge merken en designers.

4. Younique Club by Liu Jo

Als je binnenwandelt bij Liu Jo in de Schuttershofstraat kom je buiten met een big smile. Zaterdag wordt de shop van 10u tot 18u omgevormd tot een creatief paradijs. Wie denim koopt, kan het item gratis laten customizen op maat. Studs, diamanten, patches en luxedetails zorgen voor een unieke look, die je persoonlijkheid weerspiegelt. Make your style truly one of a kind!

Liu Jo

5. Design-your-evoque by Land Rover

Doorheen het weekend zal de ‘Design Your Evoque’ wedstrijd in de picture staan. Droomontwerpen van Land Rover addicts worden tentoongesteld op verschillende plaatsen in de stad. Ook de drie jurywagens met unieke prints, bedacht door designerduo O’rén, sommelier Sepideh Sedaghatnia & Michel Moortgat en ruiters Nicola en Olivier Philippaerts zijn een ommetje waard!

Tips voor een weekendje Antwerpen

4 x luxehotels in Antwerpen
5 x de beste Italiaanse restaurants in Antwerpen
4 topadresjes om lekker te smullen in Antwerpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content