Een fantastisch cadeautje of gewoon het ideale excuus om jezelf eens in de watten te leggen. Het aanbod aan boxen vermenigvuldigd zich razendsnel en dit op alle mogelijke domeinen: beauty, mode, gastronomie… De keuze is werkelijk oneindig, maar Feeling selecteerde alvast zes leuke boxen die je absoluut eens moet ontdekken!

1.Lectuur: Kube

Kube

Kube staat voor een concept waarbij je elke maand verrast wordt met een boek dat volledig aan jouw wensen voldoet (€15). Vanaf het moment dat je je inschrijft, geef je ook je smaak en voorkeur aan qua literatuur. Op basis van deze informatie selecteert een onafhankelijke boekhandelaar  speciaal voor jou een boek. Bovendien ontdek je in elke box een briefje van de boekhandelaar met de basis van zijn keuze én wat extra goodies (notitieboekjes, pennen, bladwijzers…) Leuk detail: mocht het boek je totaal niet boeien, kan je gewoon een mailtje sturen en dan zorgt Kube ervoor dat er een ander boek bij jou in de brievenbus belandt.

2.Juwelen: Emma en Chloé

Emma & Chloé

Een pracht van een designer juweel dat één keer per maand in de brievenbus valt? Wij zeggen volmondig ja! Het concept van Emma en Chloé spreekt voor zich: vanaf €19,95 per maand ontvangen alle abonnees een Franse creatie waarvan de waarde varieert tussen de 40 en 140 euro. Je krijgt er trouwens ook nog een leuk modeblad bij. Goed om weten: in de webstore van Emma en Chloé schuilen nog talrijke prachtige designs.

3.Wijn: My winebox

My Winebox

Voor de wijndummies onder ons die uren in de gangen van de supermarkt ronddwalen op zoek naar een goed jaar en een uitstekende wijnstreek. My winebox (€55) is dé ideale oplossing om nieuwe wijnen te ontdekken. Het concept is een avontuur van wijnliefhebbers Pierre Longueville en Yves Lacomble. Met de nodige kennis selecteren ze voor jou zes flessen van drie verschillende wijnen mét een gedetailleerde degustatiefiche (oorsprong van de wijn, reuk- en smaakeigenschappen en de geschiedenis van de wijngaard). Je kan trouwens zelf kiezen hoe dikwijls je een levering wil ontvangen: één keer per maand of één keer per twee maanden.

4.Gastronomie: La Gourmet box

La Gourmet box

Anaïs en Benjamin, een Frans koppel dat verliefd werd op de betere keuken, lieten zich voor hun concept inspireren door de talloze gastronomische reizen die ze maakten. Met La Gourmet Box zetten ze producten van eigen bodem in de kijker die trouwens met de grootste zorg gekozen en getest worden. Elke maand kan je jouw gastronomische box vol lokale producten ontdekken voor 54 euro of 45 euro per maand als je kiest voor een abonnement van zes maanden. Wij krijgen alvast het water in onze mond!

5.Mannelijk: Dandy box

GantxDandy

De Dandy box is een pakket voor stijlvolle mannen en dit volgens de laatste trends: beautyproducten, mode-accessoires en andere verrassingen die je elke twee maanden kan ontdekken (€49,90). Oké, het is misschien iets duurder dan de meeste boxen, maar de producten zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. Je papa, je man of je vrienden krijgen bovendien de kans om hun stijl regelmatig te veranderen zonder zelf op shopping jacht te hoeven gaan. Niets dan voordelen!

6.Beauty (én Belgisch): Deauty box

Deauty Discover beauty

Nee, Deauty box is geen typefout, wel het lumineuze idee om abonnees vier tot zes beautyproducten per maand te laten ontdekken (€16,95). Denk aan merken als Nuxe, Bioderma, Clinique en René Furterer. Merken uit de topklasse alsook producten van jonge ondernemingen. Het testen waard als je het ons vraagt.

 

Lees ook: