7 kledingstukken die je instant aantrekkelijk maken

Wil je een sexy boost geven aan een simpele look? Feeling lijst voor jou op met welke modeklassiekers je altijd aantrekkelijk voor de dag komt.

Er bestaan zoveel theorieën over mode, trends en kleuren dat je niet meer weet welke te volgen. Feeling gaat back to basics en somt voor jou de zeven kledingstukken op die je instant aantrekkelijker maken.

1. Hoge hakken

Hoge hakken

Ze maken je groter, geven een elegant postuur en zorgen voor een natuurlijke butt lift. Een hele dag op high heels is misschien niet zo comfortabel, maar het geeft wel een boost aan je outfit – én aan je zelfvertrouwen. Enkellaarsjes met hak zijn dit seizoen een absolute must buy. Bovendien hebben wetenschappelijke studies aangetoond dat mannen vrouwen op hakken niet alleen aantrekkelijker vinden, maar ook nog eens sneller geneigd zijn om hen te helpen. Dame in nood, iemand?

2. De Little Black Dress

LBD

De little black dress is een musthave in je garderobe en daar is een grondige reden voor. De kleur zwart wordt geassocieerd met seksualiteit, zelfvrtrouwen en intelligentie. Drie eigenschappen die elke vrouw wil uitstralen.

3. Ontblote schouders

off-shoulder Olivia Palermo

Het verhaal gaat dat mannen vooral letten op de borsten en het achterste van vrouwen, maar ook ontblote armen en schouders oefenen een zekere aantrekkingskracht uit. Bovendien toont een off-shoulder top of een bustier heel elegant.

4. Ga voor rood 

rood

De kleur van de liefde, passie en romantiek doet het bijzonder goed in de mode. Het is een opvallende kleur die onmiddellijk in het oog springt en je outfit compleet maakt.

5. De bodycon dress 

bodycon dress

Love your curves en zet ze in de verf. Brede heupen of een ronde boezem mogen gezien worden en dat kan perfect in een bodycon jurk, top of rok.

6. Lippenstift 

lippenstift

Vrouwen die make-up dragen worden als aantrekkelijk, betrouwbaar en competent beschouwd. Op een mindere dag kan lippenstift je altijd uit de nood halen. Het legt de nadruk op je lippen en doet je hele gezicht én outfit stralen.

7. Zonnebril 

zonnebril

Met een designer zonnebril op je neus maak je een outfit compleet. Zon of geen zon, fashionista’s dragen dit accessoire om een vleugje misterie en intrige toe te voegen aan hun look. Ook als je weinig slaap had de nacht ervoor is een zonnebril een welkom accessoire. Hier vind je de zonnebril die bij jou past.

Lees ook:

Partner Content

Gesponsorde content