7 x afslankende kledij waardoor jij dat ijsje niet moet laten

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Voor een bikinibody zijn we nog lang niet klaar, gelukkig dus maar dat het nog pijpenstelen giet. In de lijn naar jouw perfect lichaam kan je die springrolls intussen mooi bedekken, met deze 7 slimme kledingtips waarmee je meteen een maatje minder toont.

Op een gezonde manier verlicht verliezen tegen de zomer? Ontdek de 7 tips van Saartje Vandendriessche.

Ton sur ton

Ton sur ton

Ton sur ton

Een volledige outfit in dezelfde kleur? Het klinkt misschien saai maar het oogt heel classy en stijlvol. Door één kleur te dragen vermijd je kleurovergangen en dus horizontale lijnen op bredere delen van je lichaam zoals je taille. Wil je langere benen? Draag dan pumps in dezelfde kleur als je panty of broek. Nude pumps bij blote benen hebben net hetzelfde effect.

YAS
€69,95 – Bekijk het hier

Valsspelen met juwelen

Valsspelen met juwelen

Valsspelen met juwelen

Een lange ketting in combinatie met een V-hals creëert een verticale lijn die je bovenlichaam optisch langer maakt. Heb je dunne polsen? Draag dan geen zware armbanden en ringen maar kies voor fijne juweeltjes. Omgekeerd geldt hetzelfde.

Pernille Corydon
€49 – Bekijk het hier

Verticale strepen

Verticale strepen

Verticale strepen

Hou je van strepen? Ga dan voor verticale lijnen. Die werken in de lengte en maken je benen en lichaam langer. Horizontale strepen leggen het accent op de breedte van je lichaam en zullen je alleen maar korter doen lijken.

OVS Blazer
€59,95 – Bekijk het hier

High in the sky

High in the sky

High in the sky

Ook hoge hakken maken slanker. Een goede reden dus om je mooiste paar nog eens uit te kast te halen. Of om gewoon nieuwe schoenen te kopen. Ga voor een laag uitgesneden model met een dunne hak, want net die schoenen doen je benen langer lijken. Meteen ook ultravrouwelijk ook!

Dune London
€125 – Bekijk het hier

Donker, donkerder, donkerst

Donker, donkerder, donkerst

Donker, donkerder, donkerst

Hét trucje der trucjes om slanker te lijken is donkere kledij. Dat betekent niet alleen zwart, ook donkerblauw, rood, groen of grijs hebben dat effect.

Zalando Essentials
€24,95 – Bekijk het hier

De juiste stof

De juiste stof

De juiste stof

Stoffen als wol, zijde, katoen en denim passen zich aan je lichaam aan en maken je niet dikker dan je bent. Let wel op met laagjes en blinkende stoffen, wat dat kan extra volume creëren.

G-Star RAW
€149,95 – Bekijk het hier

Geknipt kapsel

Geknipt kapsel

Geknipt kapsel

Draag je haar in een hoge staart of knot maar maak hem niet te strak. Zeker in combinatie met een paar lange, statement oorbellen lijkt je gezicht meteen stukken slanker.

Isabel Marant Étoile
€160 – Bekijk het hier

Klaar voor de zomer

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content