Lap, een man op je kerstlotje. Niet per se een cadeau, want wat koop je in godsnaam voor je behaarde wederhelft? Wel, daar zeg je zoiets, een baardshampoo misschien? Zo ruikt hij immers heel de dag door lekker fris, en kan jij ‘s avond met een proper gewassen hub genieten van een melige kerst-film bij Kinepolis ;-)…

8 x wat mannen willen…

Baardshampoo

Trendy Barber
€ 14 – Bekijk het hier

 Trendy Barber is een retro merk dat gespecialiseerd is in baardverzorging. Ze hebben een compleet gamma verzorgingsproducten om de baard en snor in model te brengen, te wassen, te ontwarren, te parfumeren, te doen glanzen, te hydrateren en te voeden.

Een Kinepolis filmdoosje

Kinepolis
Formule naar keuze – Strik het hier

Is je man/schoonbroer/zoon/beste vriend hélemaal zot van film? Schenk hem een onvergetelijke avond vol spanning, romantiek of avontuur en kies uit één van de 6 filmdoosjes van Kinepolis. Je kan er meteen ook food & drink vouchers bij bestellen om hem een complete bioscoopervaring te bezorgen. PS Ze spelen Murder on the Orient Express dit eindejaar ;-)…

De boxershorts van McAlson

McAlson
€ 35 – Bekijk het hier

McAlson is een Belgisch familiebedrijf dat boxers voor mannen maakt, maar hun concept is uniek. De boxers hebben immers het comfort van een slip, want binnenin zit er een ‘pouch’ die alles netjes op zijn plaats houdt ;-). Wij gaan het liefst hélemaal all the way met deze vrolijke kerst-uitgave.

Strong Hair Clay

Johnny’s Chop Shop
€ 8,99 – Shop het hier

Deze strong hold, matte finish styling clay van het fifties geïnspireerde Johnny’s Chop Shop geeft mannen een strakke en gestructureerde haarlook. Neem met één vinger een beetje clay op, wrijf het in je handpalmen en breng je handen door vochtig of droog haar om te shapen. De bijenwas, zwarte peper en salieblad doen prima hun werk.

Vacuvita vacuümmachine

Vacuvita
€ 299 – Koop het hier

De Vacuvita uit Nederland is een design vacuümapparaat om je eten lang, veilig en vers te bewaren. Met één druk op de knop verspil je niet langer voedsel én kan je heel wat centen besparen.

Champagne van Palmer & Co

Palmer & Co
€ 99 – Koop hem hier

Palmer & Co is een premium Champagnemerk (met 50 % Chardonnay en 50 % Pinot Noir) dat nog niet zò bekend is in Vlaanderen maar zeker een plekje in zijn drankenkast verdient. Je shopt hem online of in de geselecteerde drankhandels als Lambrecht wijnen in Gent, Wijnhandel de Kok in Antwerpen en B&Co in Kortrijk.

Natura Siberica reinigingsgel

Natura Siberica
€ 7,99 – Shop het hier

Natura Siberica is hét bioverzorgingsmerk van vandaag en heeft een compleet gamma mannenverzorging met natuurlijke ingrediënten uit Siberië. Deze Bear Hug Face Awakening Gel verwijdert onzuiverheden, geeft het gezicht éclat en geeft zijn huid een aangenaam en fris gevoel.

Handige werk/sporttas

Hedgren
€ 119 – Shop het hier

De Duffle Highland van de Hedgren Walker collectie is perfect voor in de stad. Hij stopt er zijn dossiers, laptop, koptelefoon en een extra hemd in OF gebruikt hem ‘s avonds voor in de sportschool.

Meer cadeau-inspiratie