Home Mode 9 nieuwe shops die een bezoekje meer dan waard zijn

9 nieuwe shops die een bezoekje meer dan waard zijn

9 nieuwe shops die een bezoekje meer dan waard zijn

Het is bijna kerstvakantie en dat betekent veel tijd om je kleerkast bij te vullen! Feeling geeft jullie alvast enkele nieuwe shops mee waar je zeker eens binnen moet springen. Shoppen maar!

Uniqlo

Uniqlo opent, na Antwerpen en Wijnegem, een shop in Brussel, op het Muntplein.

uniqlo.be. – The Mint Shopping Center, Muntplein, 1000 Brussel. 

Ace & Tate

Ook Ace & Tate opent, na een shop in Antwerpen en Gent, in Brussel. In de rekken liggen arty en handgemaakte optische zonnebrillen met een sympathiek prijskaartje.

aceandtate.be – Rue Antoine Dansaert 73, 1000 Brussel

Prada

EINDELIJK. Prada opent een shop op de Waterloolaan 38 in Brussel en wij kunnen niet wachten om die waanzinnige tassen en schoenen te gaan uitproberen.

prada.com – Waterloonlaan 38, 1000 Brussel

Story to Line

Story to Line is een nieuw online shopplatform met jong Belgisch modetalent van hetzelfde genre als Façon Jacmin, Gioia Seghers, Wright en Ilke Cop.

storytoline.com

Puma

Puma is opnieuw hot dankzij de samenwerking met Rihanna. Ze openen Forever Faster in Antwerpen, een lifestyleshop die focust op de Puma-leefwereld.

puma.com – Meir 37 -39,

Monki

Ook hier zaten we al even op te wachten: de eerste Belgische shop van Monki. Cool en betaalbaar, net zoals alle andere labels uit de H&M-groep.

monki.com – Meir 73, 2000 Antwerpen.

PleezMee

Met het Belgische PleezMee kun je alles wat op je mode-wishlist staat fotograferen, loggen en delen met vrienden. Leuk, omdat je een zicht krijgt op wat je allemaal wilt (véél), of je het allemaal nodig hebt (nee, dus) en of het allemaal wel bij elkaar past.

pleezmee.com

Icon

Een van onze favoriete winkels, Icon, gaat online. Wij zijn blij want zo kunnen we tijdens de lunch een jurkje van Roseanna en slippers van Acne shoppen, het blijft toch leuk.

icon-shop.be  – Nieuwe Graanmarkt 5, 1000 Brussel

Lees ook: