Home Mode 9 x jumpsuits onder €150
9 x jumpsuits onder €150

Sta jij ’s morgens ook wel eens uren voor je kleerkast? Slaag je er maar niet in om een ensemble samen te stellen? Dan biedt een jumpsuit dé perfecte oplossing voor jouw inspiratieloze ochtend. Dankzij dit fantastische kledingstuk hoef je dan ook maar op zoek te gaan naar één item in plaats van een boven- én onderstuk. Van het straatbeeld tot op de rode loper, de stijlvolle jumpsuit is onze all-time favourite.

Jumpsuits bestaan werkelijk in alle kleurtjes en vormen; van slim fit tot wide fit. Ga je voor een casual look? Combineer dan een jumpsuit in een vrolijk printje met een paar coole sneakers. Maak je het liever nog wat meer zomers? Ga dan voor fancy flatjes en haal er nog een statement hoed bij. Op kantoor daarentegen opteer je misschien wel beter voor een classy jumpsuit in eenvoudige tinten. Werk je tenslotte look af met enkele hoge hakken en enkele minimalistische juweeltjes zodat alle aandacht naar je jumpsuit gaat.

Op zoek naar meer inspiratie om je outfit op kantoor wat speelser te maken? Check dan zeker deze zomerse kantooroutfit en ontdek hoe jij perfect met een short naar het werk kan gaan dankzij onze chef-mode Els Keymeulen.

Fotospecial: 9 x jumpsuits onder €150

Vorige

1. Modström

€79,99 – Bekijk het hier

Vorige