Alles voor elkaar: Lara Chedraoui over haar petekind Bobbi

Ze zijn beste vrienden, kankerbuddy’s, familie, verliefd of getrouwd. Maar bovenal: ze zijn alles voor elkaar. Deze maand vind je in het feestnummer van Feeling heel wat fotogenieke BV-duo’s, zoals Lara Chedraoui en haar petekind Bobbi.

Lara: “Meterschap is iets heel abstracts. Het doet iets met je wanneer iemand zegt: voor ons ben jij familie. Ik was enorm vereerd en verrast toen Joni, de mama van Bobbi, me vroeg om meter te worden. Het heeft onze vriendschap verdiept. Ik was nauw betrokken bij de zwangerschap, ook omdat ik goede vrienden was met Dominique, de papa van Joni die toen erg ziek was en intussen jammer genoeg is overleden. De komst van Bobbi was van onschatbare waarde voor het mentaal welzijn van de hele familie. Ik heb daarom een nummer geschreven over de liefde en ik heb het Bobbi genoemd. Het is de eerste single van onze nieuwe plaat (‘Exhale’ van Intergalactic Lovers, red.). Dominique is de eerste aan wie ik de tekst heb laten horen. Elke woensdagmiddag ging ik bij hem soep eten. Tijdens een van onze vele middagen samen luisterde hij naar mijn geneurie en de ruwe versie van de tekst. Hij vond het goed. Het nummer voelt voor mij ook als een eerbetoon aan hem.

Bobbi: Zwart jurkje (Caroline Bosmans, € 165). Pet ­(Caroline Bosmans, € 95). Laarsjes (Dr. Martens bij Torfs, € 79,95). Lara: Zwarte korte jurk met oversized strik (H&M Conscious, € 99). Gouden oorbel (C&A, € 7,99).

Toen Dominique gestorven is, heb ik Bobbi verteld dat opa op reis is en dat hij in de wolken woont. Onlangs vroeg ze haar mama compleet onverwacht over een banale jas: ‘Heeft opa die naar ons gegooid vanaf de wolken?’. Toch fantastisch hoe kinderen naar de wereld kijken. Ze zien het pure van het leven, terwijl wij vaak worden opgezogen door de stress van alledag. Toen we deze zomer samen op vakantie waren, deelden Bobbi en ik een kamer. Ik lag ’s nachts te tobben in bed. Ik was op reis met mijn vrienden en hun kindjes en dat deed me enorm nadenken over mijn leven en stukgelopen relatie. Ik voelde me slecht en plots stond Bobbi naast mijn bed. Of ze bij mij mocht slapen. Ik sloeg het laken naar achteren en ze kroop tegen me aan als een klein aapje. Alsof ze voelde dat ik haar op dat moment nodig had. Ik kon wel huilen van geluk. Bobbi is eerlijk en mega rechtuit; ik besef vaak dat ik veel van haar kan leren. Kinderen luisteren veel beter naar hun eigen noden en geven duidelijk hun grenzen aan. Als een kind iets niet wil, zegt het dat gewoon. Terwijl wij er vaak in bochten omheen draaien. Het is bullshit dat je maar kind kunt zijn tot je twaalfde.”

Kinderen zien het pure in het leven. Wij kunnen veel van hen leren

 

Vind het eindejaarsnummer van Feeling (+ de Feeling Home-special) nu in de winkel!

Lees ook:

Foto’s: Zeb Daemen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content