Het feest kost al een rib uit je lijf, laten we het qua jurk dus vooral betaalbaar houden. Tegenwoordig zijn er heel wat mooie kleedjes op de markt die je voor een prik kan shoppen. Y.A.S lanceert bijvoorbeeld een prachtige betaalbare trouwjurk die asap de jouwe moét worden.

Bohemian bruid

Y.A.S komt dit jaar opnieuw met een bridal collectie aan een zacht prijsje – en dankzij de kwaliteitsvolle stoffen en prachtige pasvormen is er niemand die dat merkt. Onze favoriet? Dit off-white exemplaar voor de bohemian bruid, van top tot teen in romantisch kant. Hij kost amper € 169,99!

betaalbare trouwjurk

Liever wat klassieker? Dan zitten er ook wat minimalistische jurkjes in de collectie. Ook moderne bruidjes komen aan hun trekken met twee hippe jumpsuits en mix&match stuks als een laagjesrok en leuke blouse of top. Hieronder spot je de volledige trouwcollectie van Y.A.S – prachtig!

Jurk met kant (€ 169,99)

Strapless jumpsuit (€ 129,99)

Minimalistische jurk (€ 129,99)

Maxi-jurk zonder mouwen (€ 119,99)

Jumpsuit met kant (€ 89,99)

Mini-jurk met kant (€ 69,99)

Laagjesrok (€ 79,99)

Top met broderie (€ 99,99)

Blouse (€ 49,99)

Witte wijde broek (€ 79,99)

Shop de bruidscollectie online of bij Juttu (Antwerpen – Gent – Brugge – Roeselare – Brussel – Woluwe), Sally 4th (’s Gravenwezel), ILS – I Love Shopping (Lille), VELVET (Hoogstraten), LUV/ (Oostende), MAERI (Bergen) en Anna & Julia (Tessenderlo).

Meer over trouwen