Bij deze ketens scoor je altijd – ongeacht je stijl of figuur

We kennen allemaal dat gevoel: zin in nieuws, maar waar begin je? En waar scoor je altijd, ongeacht je stijl en je figuur? Wel: team mode weet raad: bij deze vijf ketens àltijd prijs – en je portemonnee is achteraf ook blij.

 

1. Weekday

Wie houdt van de woorden ‘street’, ‘minimal’ en ‘cool’ zit altijd goed bij Weekday. Wij apprecieren het énorm dat de modellen niet allemaal ‘klassiek’ gebouwd zijn, en dat inclusief hier ook echt inclusief betekent.

Tankini, € 20 

2. Monki

Jong, gedurfd, vrolijk en on-trend: modeketen Monki maakt het allemaal waar. Wij scrollen graag door de ‘new in’ categorie, alleen al om geïnspireerd te raken. En dat setje in flowy zomerprint? Heel graag!

Beach-hemd, € 25

3. Violeta by Mango

Mango hoeven we je niet meer te leren kennen, maar had je al gehoord van Violeta? Het zusje van Mango focust op plus sizes, zonder aan stijl in te boeten. Als je straks even geen inspiratie hebt: de Violeta-combi’s zijn ook altijd zeer geslaagd.

Knoopblouse, €49,99 

4. Edited

Het Duitse Edited is beter dan ooit als het op draagbare, on trend kledij aankomt. De zomercollectie bevat van alles wat maar blinkt toch vooral uit in jurken. Als je weinig curves hebt, is een ruffle-jurk voor dé geknipte keuze. Het volume bovenaan voegt optisch boezem toe en de jurk is in laagjes opgebouwd waardoor je langer lijkt.

Gele jurk, € 99,90

5. & Other Stories

Oorspronkelijk had & Other Stories een hoofdzakelijk girly collectie, maar ze worden wel steeds beter in klassieke basics. Dé truc voor wie weinig sportief gebouwd en droomt van een stevige schouderpartij is een ‘muscle tee’, ofte een tshirt met schoudervulling.

Zwarte top, €19

Ook shoppen:

Partner Content

Gesponsorde content