Brides on a budget: 8 x labels met een ‘betaalbare’ en verfijnde collectie trouwjurken

Ah, trouwen: het zou de mooiste dag van je leven moeten worden. Voor wie echter geen klein fortuin ter zijner beschikking heeft, zou de ‘grote dag’ anderzijds ook wel eens kunnen uitgroeien tot een ware nachtmerrie, waarbij gaandeweg steeds meer aan oorspronkelijk non-negtiobable plans moet worden ingeboet: dan toch maar geen fabelachtige ceremonie tussen die Normandische krijtrotsen, geen feeëriek, Pinterestwaardig vijfgangendiner ergens in de zwoele openlucht en misschien die gastenlijst dan toch maar wat inperken tot enkel strikt familie en beste vrienden overblijven? Inderdaad, ja: erg zuur, maar mits te weinig financiële middellen, toch vrij onvermijdelijk.

Voor één ding hoef je als aanstaande bruid echter nooit meer te vrezen: inboeten op je absolute droomjurk is niet meer nodig, want deze acht mainstream labels kwamen met hun eigen, op en top betaalbare, maar toch elegante en verfijnde collectie trouwjurken op de markt. Hoera: wij zeggen bij deze alvast ‘Yes to the dress’.

Priceless in wit

Steeds vaker lijken designers en bekendere bruidscollectie-labels de roep om minder ‘gepeperde’ jurken gehoord te hebben: veel labels richtten de laatste jaren dan ook een iets betaalbaardere lijn binnen hun collectie op, en verschillende high bridal fashion-designers gingen ook al een samenwerking met een groter mainstream label aan voor een goedkopere versie van hun signature looks.

Tot slot richten ook steeds meer highstreet fashion brands een bruidscollectie in. Onder andere de collecties van Sézane, die van Asos en die van Ivy & Oak zijn subliem: gracieus en toch romantisch. Kijk even mee!

Sézane

Sézane

Sézane

Sézane, Agnès bridal dress, €370. Koop hem hier.

Ivy & Oak

Ivy & Oak

Ivy & Oak

Ivy & Oak, sneeuwwitte rok en top, €179,95. Koop ze hier.

H&M

H&M

H&M

H&M, strapless bruidsjurk in lange kant, €199. Koop hem hier.

Chi Chi London

Chi Chi London

Chi Chi London

Chi Chi London, Dani jurk met kanten doorkijkstof, €280. Koop hem hier.

Solace London

Solace London

Solace London

Solace London, satijnen broekpak in gebroken wit, €396,54. Koop hem hier.

La Redoute

La Redoute

La Redoute

La Redoute, korte bruidsjurk met kant, €59,19. Koop hem hier.

Asos

Asos

Asos

Asos, satijnen uitlopende trouwjurk in gebroken wit, €131,99. Koop hem hier.

Halston Heritage

Halston Heritage

Halston Heritage

Halston Heritage, strapless gelaagde jumpsuit in wit, €643,49. Koop hem hier.

Lees ook:

Openingsbeeld: Sézane

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content