Advertorial

Bye bye paskamer stress: de innovatieve jeans van LolaLiza is op je lijf geschreven

Samen met LolaLiza

Curves just wanna have fun,’ dachten ze bij LolaLiza, dus brachten ze een jeans op de markt die het vrouwelijke figuur perfect omhelst. Verkrijgbaar in drie vereenvoudigde maten, want jij bent meer dan een cijfertje.

Elastisch = fantastisch

Omdat ‘one size fits all’ meestal een leugen is, ontwikkelde LolaLiza een denim broek in drie maten, die iedereen met een 34 tot 48 past. De ‘Shape of You’-jeans bestaat uit innovatief denim met een elasticiteitsgraad van 90 tot 100 %. Dat vertaalt zich in een ongekende mate van draagcomfort en bewegingsvrijheid. Passen wordt een eitje, miskopen zijn haast onmogelijk en het extra zelfvertrouwen krijg je er gratis bij.

Curves just wanna have fun

De jeans maakt deel uit van de ‘Curves Just Wanna Have Fun’-collectie van het Belgische merk en zet je rondingen mooi in de kijker. Meer nog: de stretchstof past zich volledig aan je lichaam aan – ook als je aankomt of afvalt. Zo groeit de jeans met je mee en zorgt hij ervoor dat je straalt tijdens alle fases van je leven, van food baby tot zwangerschap. Van een duurzame aankoop gesproken.

Skinny love

Met twee verschillende wassingen en lengtes – lang of 7/8ste – vind je vast de broek die bij je past. Over het kiezen van de juiste maat hoef je alvast niet te stressen: T1 past tot maat 40, T2 van 40 tot 44 en T3 van 44 tot 48. Nooit meer drie maten bestellen uit pure paniek en nooit meer plat op je bed gaan liggen om die skinny ook nog eens dicht te krijgen. Da’s op ons lijf geschreven.

Skinny jeans ‘Shape of You’, LolaLiza, € 49,99. Te koop in de winkels en online.