Wat Chef Mode Els Keymeulen dit jaar wil voor kerst

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Chef Mode Els Keymeulen verklapt de trends voor de zomer en wil alvast een culotte met marinestreep inslaan. Daarnaast graag een mini-bureautje voor dochter Bonita. Thank you loads, Santa Claus.

Wil je weten wat beautyredactrice Sofie Albrecht op haar wishlist heeft staan? Check hier het resultaat van haar cadeaujacht.

De 10 wil-ik’s van Els

Wijde pantalon

Wijde pantalon

Wijde pantalon

Baum und Pferdgarten
€279,95 – Bekijk het hier

Heel graag deze broek van Baum und Pferdgarten, via Zalando. Een grote trend voor komende zomer, die marinestreep, en even mooi met hakken als met een coole sneaker.

Sweater met bloemen

Sweater met bloemen

Sweater met bloemen

H&M
€69,99 – Bekijk het hier

De oversized sweater van H&M’s trendcollectie is top: ik draag ‘m straks op een plissérok, en na de feestdagen op mijn favoriete skinny jeans.

Enkelbotjes

Enkelbotjes

Enkelbotjes

Saint Laurent
€795 – Bekijk het hier

Ik kan niet zonder deze sterren-anklebooties. Rock ’n roll, maar dankzij het hakje en de luxe-afwerking toch überchique. Wél best prijzig, dus mijn vriendinnen mogen samenleggen 😉

Velvet jurk

Velvet jurk

Velvet jurk

Filippa K
€495 – Bekijk het hier

Filippa K is mijn favoriete stop voor pure, luxe basics. Op dit moment ben ik helemaal verliefd op deze simpele, roodfluwelen jurk. Ook heel mooi met een fijn rolkraagtruitje eronder.

Kinderbureau

Kinderbureau

Kinderbureau

Sissy Boy
€149,99 – Bekijk het hier

Bij Sissy Boy kan ik wònen – ik heb doorgaans een hele huwelijkslijst van spullen die ik dringend nodig heb. Op dit moment wil ik perse dit kinderbureautje met stoel, voor mijn dochter Bonita.

Krabbentas

Krabbentas

Krabbentas

Zara
€29,95 – Bekijk het hier

Fun bags zijn een trend: tassen in rare vormen, met allerhande (bonten) aanhangsels, of met letters of slogans erop. Deze, van Zara, is fan-TAS-tisch. Hebben.

Geurkaars

Geurkaars

Geurkaars

Diptyque
€46 – Bekijk het hier

Zonder geurkaarsen kan ik niet aan de winter beginnen. Diptique heeft de àllerbeste, en Figuier is gewoon een geur waar je wil in bìjten. Mocht dat kunnen. 

Half-transparante pumps

Half-transparante pumps

Half-transparante pumps

Gianvito Rossi
€590 – Bekijk het hier

Eén paar schoenen is geen paar, dus naast laarsjes, wil ik ook nog heel graag een paar nieuwe pumps. Enter deze half-transparante stiletto’s, van Gianvito Rossi. Ze zitten comfortabel (yep, ik heb al getest) en ze zijn nog niet eens schandalig duur. Danku kerstman!

Retro zonnebril

Retro zonnebril

Retro zonnebril

Ace & Tate
€98 – Bekijk het hier

Demi heet-ie, deze geweldige, tikje retro zonnebril. Wil ik graag, want: niet te duur (maar best ook, want ik verlies meer zonnebrillen dan haren op een jaar) en mooi bij zowat alles.

Pyjamablouse

Pyjamablouse

Pyjamablouse

Love Stories
€150 – Bekijk het hier

Beetje fout, want deze pyjamablouse heet ‘Donald T.’, maar oh wat wil ik ze graag. Lekker warm in bed, maar wat mij betreft ook prima voor op kantoor, met een jeans.

Bekijk de wishlist van de redactie

Deze pakjes wil onlineredactrice Lise Milbou onder haar kerstboom
Het verlanglijstje van toerismeredactrice Evy Van Elsacker
Dit staat op de wishlist van Chef Lifestyle Nathalie Balsing

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content