https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Mode Christy keert terug naar Calvin Klein

Christy keert terug naar Calvin Klein

Christy keert terug naar Calvin Klein

De nineties zijn terug. En dan hebben we het niet enkel over de kledij maar ook over de modellen: Christy Turlington die in 1996 al eens het gezicht was voor Calvin Klein Underwear, siert nu opnieuw de wintercampagne van het merk.

Op zich hoeft dat niet de verbazen, want Christy en Calvin, dat is een life long love affair. In 1987 liep het supermodel haar eerste défilé voor het merk, later werd ze het gezicht van Calvin Klein Collection, Underwear én het parfum Eternity.

Zesentwintig jaar na haar Klein-debuut – ze heeft ondertussen 44 jaar en twee kinderen op de teller staan – kan Turlington nog altijd bekoren. Topfotograaf Mario Sorrenti blikte de beelden in.

Bij de campagne hoort eveneens een filmpje, waarin Turlington op waarlijk Bradsiaanse wijze (remember het Chanel N°5-fiasco met Brad Pitt?) een tekst inspreekt: "Kleren vertellen een verhaal. Soms is het waarheidgetrouw, soms is het wat je wilt dat mensen van je denken. Maar dit is hoe ik me echt voel, het is geen geheim, enkel persoonlijk. Je zou wel eens verrast kunnen zijn. Dit is tussen jou en mij." Misschien laat je het filosoferen in het vervolg toch best aan iemand anders over, Christy…

Bekijk het filmpje hier.

NS