De 5 hotspots van het moment in Gent

Gent is aan een opmars bezig om één van de favoriete shoppingsteden van België te worden. Wij zochten alvast de 5 leukste adressen voor je uit die op dit moment dé moeite waard zijn om te ontdekken.

1. & Other Stories

Het duurdere zusje van COS opende deze vrijdag 13 maart zijn deuren. Stap mee in het verhaal van & Other Stories: twee verdiepingen vol met een gevarieerd aanbod aan schoenen, handtassen, accessoires, beauty en kledij. Oog voor detail en kwaliteit aan een betaalbare prijs, wat wil je nog meer? 

& Other Stories – Veldstraat 2 – 9000 Gent

& Other Stories

2. H&M Home

Tijd om je interieur eens onder handen te nemen, want na Luik is de tweede H&M Home in ons land en ook die opent nu vrijdag! In de nieuwe H&M Full Concept store zal je dus niet enkel kledij en accessoires vinden, maar ook een Home corner waar je allerlei leuke interieurspullen terug kan vinden. Klaar voor een facelift aan je woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken?

H&M Full Concept Store – Lange Munt 33-36 – 9000 Gent

H&M Home

3. Imagine

Bij Imagine vind je hippe sneakers tot designershoes om van te dromen. Exclusieve merken staan centraal: denk maar aan Jimmy Choo, Dsquared, Saint Laurent en Chloé. Shoe addicts, aan deze winkel kun je gewoonweg niet weerstaan.

Imagine – Henegouwenstraat 46 – 9000 Gent

Imagine

4. Twiggy

Conceptstore in een indrukwekkend mooi pand voor haar én voor hem. In het stijlvol interieur vind je tijdloze creaties van Les Petites, Isabel Marant, Paul Smith, Marc Jacobs en Acne.

Twiggy – Notarisstraat 3 – 9000 Gent

Twiggy2

5. Rio

Een paradijs aan accessoires met designermerken als Saint Laurent, Lanvin, Valentino en Stella McCartney. In dit cosy interieur vind je vast en zeker de absolute it-bags van het moment. Er hangt een stevig prijskaartje aan vast, maar een designertas is voor heel je leven, toch?

Rio – Lange Kruisstraat 29 – 9000 Gent

Rio

Partner Content

Gesponsorde content