Dé 5 it bags voor de lente

Elk jaar opnieuw komen er nieuwe designerhandtassen op ons af. And we love it! Helaas is het niet goed voor onze portemonnee.

Sommige handtassen zijn gewoon gemaak om de it bags van het seizoen te worden. Wij dromen graag eens weg bij al dat moois, maak kennis met onze favorieten voor de lente/zomer van 2015.. 

it bags 2015

1.    Mulberry –  Alexa bag

De Britse Alexa Chung is een echt fenomeen. En dat weet Mulberry ook die de 'Alexa' handtas naar haar heeft vernoemd. Een echte topper die als zoete broodjes over de toonbank gaat.

2.    Marc by marc Jacobs – Hillier bag

De hobo bag is niet meer uit het straatzicht te krijgen deze zomer. En aan die trend doet Marc by Marc Jacobs graag mee met hun Hillier bag. Deze designertas is niet enkel een streling voor het oog, maar ook nog eens de perfecte, handige kompaan.

3.   Balenciaga –  City bag

Dit jaar zou Christobal Balenciaga, de oprichter van het modehuis Balenciaga, 120 jaar geworden zijn. Heb je nog een betere reden nodig om hun iconische city bag aan te schaffen? Wij denken van niet.

4.    Fendi  – Micro Peekaboo bag

De Micro Peekaboo Bag van Fendi won dit jaar de titel van it-bag van het jaar van Vogue. En wie zijn wij om de invloedrijkste moderedactrice Anna Wintour tegen te spreken?Precies.

5.    Gucci – Bucket bag

Net zoals Marc Jacobs is ook Gucci volledig mee met de nieuwe handtassentrends. Deze keer is de bucket bag aan de beurt. En geloof ons als we zeggen dat dit model niet enkel dit jaar, maar ook komende jaren in de mode is. 

Partner Content

Gesponsorde content