De kleur die Kate Middleton en Meghan Markle nooit zullen dragen

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Er zijn zoveel stijlregeltjes in het Britse koningshuis, dat je jezelf soms afvraagt wat Kate en Meghan nog wél mogen aandoen. Denk bijvoorbeeld aan het anti-blote benen regimewaar Meghan Markle zich uiteraard niets van aantrekt – of het strenge verbod op rode nagellak. Toch is het niet enkel de etiquette die lastig doet, want er zou één stijlgeheim zijn waar de paleiselijke regeltjes niets mee te maken hebben.

Nog nooit gespot

We weten dat Meghan van zwart en neutrale nudetinten houdt, hoewel ze toch ook niet bang is om soms wat kleur te verwerken in haar looks. Kate heeft het dan weer voor colour blocking en matcht bijvoorbeeld graag rood met purper of blauw met groen.

Maar Kate Middleton en Meghan Markle zijn naast royals ook celebs en precies daarom is er één kleur die ze nooit zullen dragenHarper’s BAZAAR Australia merkte op dat de twee hertoginnen nog nooit in een oranje outfit werden gespot. Volgens The Express is het een kleur die niet echt goed uitkomt op foto en daarom zoveel mogelijk wordt vermeden door celebs (iets met paparazzi of zo). Heeft koningin Maxima even pech...

Queen verbreekt te regels

Toch is er één dame die zich van deze stijlcode niets lijkt aan te trekken en dat is koningin Elizabeth herself. De Queen heeft geen celebrity allures en werd op kerstdag vorig jaar nog gespot in een oranje mantel inclusief hoed. Vind jij haar niet goed pakken?


Meer over Kate en Meghan

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content