Hoera voor Zalando, want de webwinkel mag dit jaar 10 kaarsjes uitblazen. Hoera voor ons, want dat vieren ze met exclusieve collecties van een aantal topmerken. Next up: Mango x Zalando met designs van influencers als Pernille Teisbaek en Maja Wyh.

De Mango x Zalando-lijn bevat – zonder uitzondering – alles wat je nodig hebt voor jouw wintergarderobe:

1. De Wild Wild West meets Wall Street-look van Pernille Teisbaek


Een strak gesneden pak in een winters bordeaux met een lichtjes wijd uitlopende broekspijp combineer je dit seizoen met een stoere cowboylaars in lieflijke kleur. Heel modern en 100% office proof.

2. De meisjesachtige monochrome look van Blanca Miro


Blanca gaf een girly toets aan haar monochrome look door voor een witte blouse met kant te kiezen. De klassieke zwarte skinny en westernboots zijn de ideale basics voor deze winter en – zonder overdrijven – de rest van je leven.

3. De classy après ski-outfit van Diletta Bonaiuti


Diletta liet zich inspireren door 70s stijliconen als Farrah Fawcett: witte laarzen, een sportieve pantalon en een gezellige roestkleurige trui. 70s cool anno 2018: die broek. moet. je. hebben.

4. De stoere business look van Maja Wyh


De zijden rok is de must have van dit najaar. En Maja heeft helemaal begrepen hoe je die moet stylen. In plaats van de klassieke tour op te gaan met een pump, werkt ze haar look af met een paar stoere kniehoge laarzen.

Vanaf 21 oktober te koop op Zalando.

Meer najaarsmode

Tekst door: Kristin Stoffels