Het is je vast opgevallen: sinds Meghan hertogin is, gaat ze heel wat stijver gekleed. Dat komt door de koninklijke etiquette, want de Queen zou haar tijdens officiële gelegenheden het liefst zien in een jurk of rok. Maar Meghan zou Meghan niet zijn, moest ze niet tegen die regels ingaan. Onlangs had ze zin om een kostuum te dragen en dat deed ze dan ook gewoon.

Harry én Meghan in pak

Als ambassadeurs van WellChild waren Prins Harry en Meghan Markle onlangs aanwezig op de WellChild Awards. Harry droeg uiteraard een piekfijn pak maar ook vrouwlief Meghan trok, geheel tegen de Britse koninklijke regels, voor de gelegenheid een elegant zwart kostuum aan.

Onlangs droeg Meghan een korte jurk met blote benen maar naar een niet-officieel gala-uitje mag dat gelukkig. Dat lag nu anders, want de WellChild Awards zijn wel degelijk een openbaar gebeuren en dan hoort Meghan zich aan de koninklijke stijlregels te houden, zoals Koningin Elizabeth II ze graag ziet. Dat wil zeggen: rok of jurk. Maar Meghan’s liefde voor broekpakken is duidelijk onverwoestbaar…

Lees verder op de volgende pagina

1 2
bekijk op één pagina

Meer outfits van Meghan