Home Mode Dé samenwerking: Essentiel loves Cesar Casier

Dé samenwerking: Essentiel loves Cesar Casier

Dé samenwerking: Essentiel loves Cesar Casier

De samenwerking van 2014 staat op naam van het bekendste mannelijke topmodel dat ons land rijk is, Cesar Casier, met het al even bekende Belgische merk Essentiel. De collectie is er zowel voor vrouwen als mannen met als thema 'Rock-'n-Roll Chic', en werd door Inge en Esfan van Essentiel liefkozend 'Essentiel loves Cesar Casier' genoemd. Of er al een nieuwe capsulecollectie in de maak is, is momenteel nog niet bekend. In afwachting kun je de collectie van Cesar natuurlijk nog in de solden shoppen én de precollectie van Essentiel voor lente/zomer '15 nu al via dit leuke filmpje ontdekken… Van oud naar nieuw dus!

Shop hier de collectie van Cesar

Aan de kant

Moet je in je kast hebben: de lange kanten jurk. Perfect voor een nacht op de dansvloer, maar ook casual met een leren jasje of ruiten hemd.

Lange kanten jurk (originele prijs: € 225).

>>SHOP NU

 

 

 

 

 

XL kruis

Doet het altijd goed: stylish statement knitwear. Opteer voor een mooie kwaliteit en een sterk ontwerp. De perfecte match voor dit najaar.

Grijze wollen trui met kruis (originele prijs: € 165).

>>SHOP NU

 

 

 

 

 

Essentiel x Cesar Casier

Liefde is…

Durven én doen: je outfit op elkaar afstemmen. Want niets schreeuwt meer 'I love you' dan matching houthakkershemden op een casual broek of minirokje.

Ruiten hemd (originele prijs: € 95).

>>SHOP NU

 

 

 

 

 

Essentiel x Cesar Casier

Zijn mooiste trui

Voor hem: trakteer je vriend of man dit seizoen op een prachtig afgewerkte wintertrui. Een basic die bij alles past. Of doe zoals Cesar: instant cool met een paar All Stars erbij.

Gestreepte trui (originele prijs: € 165).

>>SHOP NU

 

 

 

 

 

Essentiel x Cesar Casier

Cowgirl met stijl

Zij heeft stijl: laat de Calamity Jane in je los en ga voor franjes. Dit seizoen overigens prominent aanwezig in veel collecties, of het nu op jasjes, boots of tassen is…

Kort suède jasje met franjes (originele prijs: € 345).

>>SHOP NU