Home Mode Dé shoptip: Outlet Roermond
Dé shoptip: Outlet Roermond

Goed nieuws als je liever niet tot in de solden wacht om designertoppers op de kop te tikken voor een prikje, want net over de grens shop je de grootste namen aan kortingen om u tegen te zeggen. 

En je kunt er heel wat grote namen vinden. Burberry, Gucci, Prada, Salvatore Ferragamo, Swarovski en Marc Cain hebben hier allemaal een exclusieve boetiek waar je het hele jaar door koopjes kunt doen. Voor je het weet, herkent je gps binnenkort de Designer Outlet Roermond meteen als je favoriete bestemming.

>>Ontdek hier een wegenkaartje

Ontdek meer outletshops

Limburg

Maasmechelen Village is een vaste outletwaarde, want hier kun je al jaren je slag slaan in de prachtige boetieks van Escada en Max Mara. Een aanrader voor vrouwelijke basics: het Italiaanse Twin-Set opende hier onlangs een eigen shop.

Maasmechelen Village, Zetellaan 100, 3630 Maasmechelen. 0800/402.36.

Oost-Vlaanderen

De Rop in Beveren heeft grote namen als Marni en Sonia Rykiel in huis. In De Rop Aksent Outlet vallen nog meer leuke merken te shoppen waaronder Etro en Tara Jarmon.

De Rop Aksent Outlet, Vrasenestraat 6, 9120 Beveren. 03/775.28.28.

Limburg

Bethsabee in Hasselt is een accessoire-walhalla waarvoor je beslist een omweg wilt maken. Als de boetiek je al doet dagdromen van de prachtigste tassen en schoenen, wat dacht je dan van Bethsabee Outlet met Gucci-handtassen, Prada-loafers en Jimmy Choo-pumps aan superkortingen tot -70%?

Bethsabee Outlet, Havermarkt 34, 3500 Hasselt. 011/23.39.45.

West-Vlaanderen

Niets zo fijn als niet te missen koopjes tijdens je dagje aan zee. Marie Claire Zoute is daarbij je partner in crime. En Marie Claire Zoute Outlet is nog verleidelijker met Givenchy, Gucci en Joseph aan maxikortingen.

Marie Claire Zoute Outlet, Dumontierlaan 11, 8300 Knokke. 050/61.08.70.

Antwerpen

The place to be voor Essentiel-fans die nog steeds spijt hebben van dat ene stuk dat ze hebben laten liggen, want in de Essentiel Outlet in Antwerpen kom je je soulmate waarschijnlijk opnieuw tegen. Deze keer natuurlijk niet twijfelen.

Essentiel Outlet, Kammenstraat 56, 2000 Antwerpen. 03/233.89.43. 

Shop nu deze must-haves in de outlet-store