Deze accessoires van Meghan Markle kan je zomaar online shoppen

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Meghan Markle heeft naast de mooiste jurken en mantelpakjes ook een heleboel chique accessoires om haar look compleet te maken. Heel wat dingetjes worden exclusief voor de Duchess ontworpen maar ze heeft ook enkele tassen, schoenen en juweeltjes die je zo in de winkel koopt.

5 x te shoppen accessoires van Meghan Markle

Handtas van DeMellier London

Handtas van DeMellier London

Handtas van DeMellier London

Deze donkergroene tas van DeMellier lijkt ons een absolute aanwinst voor je closet (en hij kost met z’n € 375 niet imméns veel). Meghan Markle droeg ‘m bij haar bezoek aan Cardiff in haar hand, maar hij kan net zo goed over je schouder of schuin over het lichaam gedragen worden. Past donkergroen niet zo bij je garderobe? No worries, je shopt hem in maar liefst 11 verschillende kleurtjes.

Ringetje van Missoma

Ringetje van Missoma

Ringetje van Missoma

Tijdens haar bezoek aan Schotland droeg Meghan Markle een ring die nog geen € 60 kost! De Insterstellar van Missoma (€ 51) – die ze hier aan haar ringvinger draagt – is een zilveren ringetje, gehuld in goud én bevat een klein diamantje.

Tote bag van Everlane

Tote bag van Everlane

Tote bag van Everlane

Tijdens de Invictus games op 25 september 2017 in Toronto, mocht Meghan nog de deur uit in een casual outfit. Ze droeg een oversized witte blouse in een gescheurde (!) jeans met daarbij een opvallend grote cognackleurige handtas (waar jouw laptop en regenjasje perfect in kunnen). Waar zij hem shopte? Bij Everlane (€ 154), één van haar favoriete merken.

Gabriela Artigas oorbellen

Gabriela Artigas oorbellen

Gabriela Artigas oorbellen

Deze stekertjes van Gabriela Artigas (€ 251,39) droeg Meghan Markle bij haar handtasje van DeMellier in Cardiff. Echt goedkoop zijn de oorbellen – die telkens drie vallende sterretjes voorstellen – niet, maar als je er even bij stilstaat dat je ze bij zowat àlles kan dragen, zijn ze misschien toch de investering waard. Wist je trouwens dat ze ook grote fan is van dit Belgische juwelenmerk?

Pumps van Aquazurra

Pumps van Aquazurra

Pumps van Aquazurra

Toen Meghan Markle en prins Harry hun verloving aankondigden, droeg Meghan pumps van haar favoriete merk Aquazzura (€ 495). De lace-up stiletto’s in nude, zijn er ook in een paar centimetertjes lager, iets handiger als je er een hele dag mee wil rondlopen.

Meer fashion à la Meghan

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content