Na de plakbandriem van Raf Simons voor Calvin Klein en de geniale rolschaatsstiletto’s van Saint Laurent presenteert fashionable New York ons: de dubbele broek. Lees je goed, twee broeken over elkaar, en wie zich nu ook in de haren krabt: zo ziet-ie er dus uit.

Geflitst in New York

Twee paar broeken tegelijkertijd dragen is de laatste nieuwe jeanstrend, gespot op de New York Fashion Week. De layered jeans – moet toch énorm uncomfy zitten?! – zagen we onder andere bij stylist Annina Mislin.

Day 1 NYFW 😁Thank you for the photo @danrobertsstudio!!!

A post shared by Annina Mislin (@anninamislin) on

Twee vliegen in een klap

Als je er vlug naar kijkt, lijkt het erop dat de dame zelf aan het DIY’en sloeg, maar daarmee fopt ze ons goed. Het gaat hier immers om één broek waar de denim designers van Maison Margiela achterzitten. De lage kostuumbroek heeft een ingebouwde high-waist jeans bovenaan, wat voor een layered effect zorgt. Hoe cool is dat?

Layered waistband trousers – Maison Margiela (€ 890)

Maison Margiela – onder het creatieve mom van John Galliano – is écht krak in innovatieve denimlooks en hun creaties spot je rond zowat elke fashionlover. Ook de iets minder bekende designer Natasha Zinko nam de trend al op in haar collectie en modejournalist Taylor Tomasi Hill is er helemaal weg van. Will you be doubling up?

Fall @fortyfiveten #freetobeFFT

A post shared by Taylor Tomasi Hill (@ttomasihill) on

Meer trends voor de herfst