Eén van de voordelen aan de winter is dat je terug kan gaan skiën. Het nadeel daar dan weer aan is dat het snel heel duur wordt, niet enkel de reis en de skipas maar ook de outfit. Daarom is het slim een jas te kopen die je ook naast de piste kan dragen.

Kies je skijas slim

Alle fluorescerende kleuren vallen dus al af en je grijpt al snel naar zwart maar dat is helemaal geen nadeel. Verder een tip: negeer alle outfits uit één stuk.

1. Skijas op de piste

Deze jas is high tech waardoor hij je de perfecte temperatuur geeft. Bont geeft luxeallure en zwart valt goed op in de sneeuw. Een strakke muts is perfect om ‘flapperen’ te voorkomen. De bergschoenen eronder vallen best op en dat mag tijdens de après-ski.

Skivest van Toni Sailer, broek van Toni Sailer, rolkraag van Otto d’Ame, muts van Cos, laarzen van Edited & Blanca Miro Scrimieri

2. Skijas in de stad

Een rode, wollige, winterse trui met een klassiek breipatroon kan je perfect combineren op een brede broek – want die is nog steeds véél meer in dan de skinny. Als accessoires kozen wij voor de zeemanspet en een plat laarsje met zilveren detail om wat meer glamour te geven.

Skivest van Toni Sailer, trui van Essentiel-Antwerp, pet van Essentiel-Antwerp, broek van H&M, laarsjes van What For, tas van Pinko

Outfit Els: jurk van Silvian Heach, pumps van Karl Lagerfeld, armband van Wouter & Hendrix