Zoë Kravitz is tegenwoordig een fenomeen. Ze schittert in de HBO mini-serie Big Little Lies – een verfilming van de bloedstollende thriller – én heeft net de release van de zwarte komedie Rough Night achter de rug. Volgens haar Instagramaccount geniet ze nu dan ook van een welverdiende vakantie in Italië. Maar het gaat nòg harder met de wondermooie ‘dochter van’.

Onlangs werd er nog een bekende dochter tot model gebombardeerd. Hier zie je hoe Lily-Rose Depp de prachtige bruid werd van ontwerper Karl Lagerfeld.

Waardevolle blauwe doosjes

De 28-jarige Zoë wordt immers het gezicht van de herfstcampagne van juwelenmerk Tiffany & Co. “Ik herinner me dat ik op m’n twaalf de iconische blauwe doosjes zag en meteen voelde dat er iets héél speciaals inzat,” onthult Kravitz aan W.

De campagne voor 2017 heet ‘There’s Only One’ en viert de kracht van individualiteit en zelfexpressie. “Ik vind dat een eigen, zelfstandig persoon zijn één van de spannendste dingen is aan een mensenleven,” zegt Zoë. De beelden werden geshoot door Inez & Vinoodh en Kravitz is niet de enige celeb die werd gekozen als gezicht. Ze schittert naast sterren Elle Fanning, Janelle Monáe, Annie Clark, supermodel Cameron Russel en de hoofddanser van het America Ballet Theater David Hallberg.

Platinablonde Kravitz

Het eerste beeld uit de herfstcampagne werd gisteren vrijgegeven. Zoë schittert met een edgy, platinablonde coupe en contrasterende klassieke, witgouden oorringen:

Zoe + Tiffany Fall Campaign = 🤗❤️ 💎💠 #TheresOnlyOne @tiffanyandco

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Zoë Kravitz is de dochter van rockstar Lenny Kravitz (53) en ‘The Cosby Show’-actrice Lisa Bonet (49). De twee leerden elkaar kennen in 1985 en trouwden twee jaar later op Lisa’s twintigste verjaardag in Las Vegas. In 1987 verwelkomden ze dochter Zoë Isabella. Het koppel ging uit elkaar toen Zoë zes was.

 

Meer campagnes en bekende gezichten