Een medaillon voor mama’s

Diamonds are a girl's best friend. Maar met minder zijn we ook al tevreden. Juwelen zijn immers altijd een geschikt cadeau voor een vrouw. 

Dé nieuwe trend in juwelenland zijn medaillons in alle mogelijke kleuren en vormen.

Het juwelenmerk iMenso heeft een nieuwe collectie, MY iMenso, die nog meer de nadruk wil leggen op het feit dat je je sieraden kan personaliseren. Het gaat om een zilveren medaillon dat aan twee kanten open is en ook aan twee kanten gedragen kan worden. De hanger is eenvoudig te openen waardoor je makkelijk een persoonlijke touch kan toevoegen aan het juweel.
Die persoonlijke touch of insignia is een plaatje dat leverbaar is in half-edelsteen, agaat camee, zilveren gravure munt,... waarop je een persoonlijke boodschap of foto kan laten graveren. Of je kiest een symbooltje dat iMenso ontwierp!

MOEDERDAGACTIE:
 Wie tot en met 31 mei voor een minimumbedrag van €89 koopt uit de MY iMenso-collectie van iMenso, ontvangt gratis een glamour bead, gemaakt met Swarovski-elementen t.w.v. €33,95.
 
Je kan natuurlijk ook je kans wagen op onze speciale Feelingwedstrijd. Naar aanleiding van Moederdag schenkt iMenso immers 5 iMenso-juwelen, gemaakt met Swarovski-elementen ter waarde van 318 euro weg. Deelnemen doe je hier.

Partner Content

Gesponsorde content