Wie mooi wil zijn, moet lijden en als je daarbovenop nog eens actrice wil zijn, heet dat gewoonweg: afzien. Emma Stone kan ervan meepraten want voor haar nieuwste film The Favourite droeg ze dagenlang een korset, en dat had volgens de actrice heel wat impact op haar lichaam.

“Mijn organen waren allemaal verplaatst”

Emma Stone was onlangs te gast in The Graham Norton Show naar aanleiding van het kostuumdrama The Favourite, een film die binnenkort in de zalen speelt. Emma moest hiervoor dagenlang ingesnoerd worden met een korset en dat was absoluut niet van de poes: “De eerste maand kon ik amper ademen. Achteraf bleek dat na de opnameperiode al mijn organen waren verplaatst. Als je het niet hoeft te doen, doe het dan niet!”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Enkel nog soep

Emma Stone droeg het korset meer dan twee maanden, van maart tot mei 2017. Ze is niet de eerste actrice die last had bij het dragen van een korsetLily James moest er bijvoorbeeld ook eentje dragen voor de opnames van Cinderella en ging zelfs speciaal op dieet om het zichzelf zo comfortabel mogelijk te maken.

“Toen we dagen aan een stuk op de set stonden, moest ik het korset urenlang aanhouden. Als ik iets at, kon ik het dus niet op een normale manieren verteren,” vertelde Lily aan E! in maart 2015. “Ik moest ‘s namiddags constant boertjes laten in het gezicht van Richard Madden (aka. Prince Charming) en dat was allesbehalve prettig. Ik at die periode enkel nog soep.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer over Emma Stone

 

Openingsbeeld: Photo News

SOURCE: Elle UK