Essentiel lanceert Sofie Valkiers-collectie

De succesvolle modeblogster Sofie Valkiers is het gezicht achter de nieuwe collectie van Essentiel. Benieuwd naar het resultaat van deze Sofie Valkiers for Essentiel-samenwerking?

Sofie Valkiers is lang geen onbekende meer in de wereld der fashion bloggers. Haar modeblog Fashionata is met zo’n 120.000 bezoekers per maand een echte internethit en op VIJF dook ze dit jaar op in het programma ‘Shoot’. Sofie werkt sinds 2008 actief aan haar fashion reputatie en dat resulteerde nu in een eigen collectie voor het Essentiel. Wat wil een modeblogster nog meer?!  

Sofie Valkiers x Essentiel

Essentiel T-shirt

Samen met Inge Onsea, de vrouw achter het Belgische fashion label Essentiel, ging ze aan de slag voor een herfstcollectie met pit, badend in oudroze, grijze en denimtinten. De lijn bestaat onder meer uit een leuk, nonchalant T-shirt met print: ‘OMG FORGET ME NOT’, een skinny jeans, een stoere suède jas, een zachte cardigan en de nodige accessoires als een tie & dye sjaal en vrouwelijke pumps. Kortom, alles wat je nodig hebt om je een Sofie Valkiers for Essentiel-look aan te meten.  

De herfstcollectie is nu beschikbaar, ook via de webshop.

Partner Content

Gesponsorde content