Feeling Favoriet: Rose Alexander

Wat krijg je als een paar ultravrouwelijke schoenen afwerkt alsof ze een verrukkelijk décolleté zijn en het geheel verpakt in een elegante verpakking?
Het ultieme Valentijnscadeau bijvoorbeeld!

Rose Alexander heet het geesteskind van de Belgische ontwerpster Rose Alexander en de Portugese ontwerpster Taina Fareleiro

Het luxueuze schoenenmerk kwam tot stand door de eerste film van Sex and the City, meer bepaald door de scène waarin Mr. Big Carrie ten huwelijk vraagt met een paar schoenen in de hand. Rose Alexander vroeg zich af waarom een man zijn liefde aan een vrouw moest bewijzen door middel van een ring, als dat ook door een fraai  paar schoenen kon.

De schoenen van Rose Alexander zijn dan ook niet zozeer schoenen om gewoon te dragen, maar schoenen om mee uit te pakken, om als het ware een statement mee te maken. 

Vorig jaar oogstte het kersverse merk groot succes op het Filmfestival van Cannes met als 1 van grote aandachtstrekkers het paar dat je op de foto ziet. De afgelopen maanden is het weer wat stil geweest rond Rose Alexander doch wij hopen dat dat slechts stilte is voor de storm. 

Partner Content

Gesponsorde content