Home Mode Ga NU shoppen voor het goede doel

Ga NU shoppen voor het goede doel

Ga NU shoppen voor het goede doel

Van donderdag 26 tot zaterdag 28 november poppen de Deense merken Ichi en Anerkjendt op in Antwerpen tijdens een exclusieve verkoop met een extra positief staartje aan…

Dit weekend shop jij Scandinavisch voor het goede doel. De Deense modemerken Ichi en Anerkjendt slaan de handen in mekaar met het goede doel 'Fietsproject Jef'.

Rondfietsen in Afrika

'Fietsproject Jef' ontstond toen Jef Michielsen een rondreis maakte in Zuid-Afrika en terecht kwam in de sloppenwijken van Plettenberg Bay. Verbaasd door de vele kilometers die ze dagelijks moeten afleggen om tot op school te raken, besloot Jef om een actie op touw te zetten.

Daarom slaat Jef met het gouden hart de handen in mekaar met de modelabels Ichi en Anerkjendt om geld in te zamelen voor de aankoop van zestig loopfietsen en veertig kinderfietsen voor vier lagere scholen met vierhonderd kinderen. Naast de fietsen wil hij ook fietshelmen, fluohesjes en educatief materiaal aankopen.

Shoppen voor het goede doel

Jef voorziet de fietslessen, de Deense labels voorzien 200 gedoneerde kledingstuks die jij dus dit weekend kan shoppen bij een hapje en een drankje in Antwerpen. Wij hoorden nog nooit een beter excuus voor een ongecontroleerde shoppingspree.

Waar?

Kronenburgstraat 90, 2000 Antwerpen

Wanneer?

Do 26/11 – 17u tot 22u: Late night shopping, drinks and music

Vr 27/11 – 12u tot 20u: Shopping

Za 28/11 – 11 u tot 18u: Shopping

 

Lees ook

Ontdek zes Scandinacische beautymerken

Belgische topmodellen ontwerpen collectie voor het goede doel.

Designers ontwerpen kerstbomen voor het goede doel