Hier shop je een kopie van Meghan Markles tweede trouwjurk

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Op 19 mei, uren na haar prachtige verschijning in de Givenchy boothals-jurk, ging Meghan Markle de deur uit in een tweede exemplaartje: de spierwitte zeemeerminnenjurk met halternek, een design van Stella McCartney. De ontwerpster maakte er nadien 23 replica’s van maar voor wie er geen 3.500 pond opzij had staan, komt er nu een betaalbaar kopietje. When dreams come true...

Trouwen als Meghan

Voor haar receptie – die plaatsvond in Frogmore House, Windsor – droeg Meghan Markle (ze verwacht in 2019 haar eerste kindje) een lange mouwloze jurk met halternek. Ze pimpte de look voor haar avondfeest met crèmekleurige puntige stiletto’s van Aquazzura en een aquamarine cocktail ring uit de juwelencollectie van prinses Diana.

Na H&M – die een dubbeltje uitbracht van Kate Middletons trouwjurk uit 2011, lanceert de Amerikaanse modewebsite Fashion Nova nu een namaak-Stella: ‘The Royal Debut Dress’. Hun off white jurk werd gemaakt uit stretch materiaal en heeft een rits op de rug. Je shopt ‘m voor $ 44,99 (zo’n 40 euro!) in alle maten, acht om precies te zijn.

Als je nu ook nog de replica van Meghans verlovingsring – gelanceerd door de Royal Family zélf – weet te shoppen, komt een trouw à la Merry wel héél dichtbij.

Herbeleef de Royal Wedding

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content