Naast topmodel Doutzen Kroes is ook de Nederlandse schone Anna Nooshin een van de gezichten van lingeriemerk Hunkemöller. Anna is blogger, vlogger, tv-persoonlijkheid, ondernemer én auteur. Of wat we tegenwoordig een influencer noemen. Na haar succesvolle lingeriecollectie voor het merk (alles was op één dag online uitverkocht!), bundelde ze opnieuw de krachten met Hunkemöller voor een swimwear-collectie. Wij kregen een preview in Amsterdam en gingen naar huis met een heuse wishlist én een serieuze boost voor ons zelfvertrouwen.

 

The wild wild west

De inspiratie voor deze swimwear-collectie haalde Anna in het Wilde Westen, zeg maar cowboy meets beach babe. De collectie bestaat voornamelijk uit zwarte bikini’s en badpakken die op het eerste zicht eenvoudig lijken, maar met heel veel oog voor detail zijn afgewerkt. Denk aan mooie borduursels, pailletten en kwastjes, übersexy maar toch ook functioneel. Zo zijn de stoffen van goede kwaliteit en kunnen alle bandjes zelf geknoopt en bijgesteld worden. Hiermee hoopt Anna vrouwen met alle maten en vormen aan te spreken.

Baywatch chique

Naast een mooie en functionele collectie ontwerpen, wil Anna vrouwen ook empoweren om zich goed te voelen over hun lichaam als ze deze zomer naar het strand trekken. Ze gelooft dan ook niet in hét perfecte lichaam. “Er bestaat geen beach body. Als je een body hebt, dan heb je ook een beach body. Vrouwen zijn vaak té streng voor zichzelf en denken altijd dat alles beter en mooier kan in plaats van te genieten in het moment”, aldus Anna. Haar favoriet uit de collectie is het badpak met kwastjes en high leg, baywatch chique en helemaal on trend voor de zomer.

Surf Rescue #corendon #bali @inaya.putribali #nusadua 📸 @dannyroumimper

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

De Anna Nooshin Swimwear-collectie voor Hunkemöller is vanaf 10 februari online verkrijgbaar en ligt vanaf 15 februari in de winkels. De prijzen variëren van €14,99 tot €64,99. De collectie is verkrijgbaar in een kleinere fitting voor de broekjes variërend van XS – XL en is tevens in een grotere cupsize verkrijgbaar van A-F.

Meer over mode:

Waarom dit de trendkleur van 2017 wordt
Deze 5 accessoires worden een hit in 2017
Wordt dit smartphonehoesje dé trend case van 2017?