Onze moderedactrices Els en Kristin hebben, naast een passie voor vintage, ook grote bewondering voor Belgische merken. Essentiel Antwerp is er eentje van, en toeval wil dat Inge Onsea, oprichter en creatief brein achter het kleurrijke label, een fantastisch fijne babbelaar is. In het kader van onze 3 Days of Fashion spraken Els en Kristin af met Inge voor een post-corona talk.

Fashion talk met Inge Onsea

“De coronacrisis was de wake-upcall waar de mode-industrie al langer behoefte aan had,” vindt Inge Onsea. Ze vertelt aan moderedactrice Els Keymeulen wat corona betekend heeft voor Essentiel Antwerp én verklapt meteen ook wat ze dit najaar zal dragen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een constante die terugkomt in de najaarscollectie van Essentiel Antwerp? Opvallende mouwen. Alles (inclusief schouder) mag groot en breed. Inge’s persoonlijke favorieten uit de nieuwe lijn zijn de knalpaarse knielaarzen (€ 275) – ze heeft iets met schoenen – en het jaren ’90 tulprokje in pied-de-poule print (€ 165). Waarin je haar nooit zal zien? Crop tops en UGG’s; “dat eerste heeft misschien met de leeftijd te maken, dat laatste maakt je alleen maar korter.”

Win een handtas van Essentiel Antwerp

Fan van Inge Onsea en haar collectie? Begin dan nu gerust te gillen, want Inge geeft zomaar een fluffy handtas cadeau. Het enige wat je hoeft te doen om te winnen, is de allerbeste T-shirt slogan verzinnen (dat rijmt!) en ‘m op de Instagram-account van Feeling (@feelingmagazine) in de comments van onderstaande post droppen. Op 13 september om 8u30 kiest Inge herself de winnaar. Succes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Feeling modemaand

Wat zijn de trends voor het nieuwe seizoen? Hoe moet het verder met de mode na corona? Lees alles over mode in het septembernummer van Feeling en op Feeling.be!

3 Days of Fashion

Kristin Stoffels en Els Keymeulen (aka onze moderedactrices) nemen op 9, 10 en 11 september ons Instagramaccount over om je te vertellen over de nieuwe trends én modestatus. Volg en herbekijk alles hier: @feelingmagazine.

Oh ja, nog meer goed nieuws…

Speciaal voor 3 Days of Fashion heeft onze abonnementsdienst een superaanbod bedacht: Al wie nu een abonnement neemt op Feeling, betaalt € 50 in plaats van € 77,40. 12 edities + 1 Kustspecial + 4 inspirerende Feeling City Specials voor maar € 50, geef toe, dat klinkt toch te mooi om te laten liggen? Klik snel hier om jezelf elke maand te verwennen met het beste mode- en andere lifestylenieuws. Want je bent het waard 

Meer najaarsmode

Openingsbeeld: Essentiel Antwerp FW20/21