Nu zondag is het weer Internationale Vrouwendag. Om alle vrouwen die dag extra in de bloemetjes te zetten, bieden tal van mode-, make-up- en beautymerken nú al leuke voordeelpakketten, leuke workshops of ontspannende activiteiten aan. De leukste deals om jezelf – alleen of samen met vriendinnen – te verwennen op een rij!

1. Yoga en shoppen in Maasmechelen Village

Zin in een leuke dag met vriendinnen waar er niet alleen naar hartelust geshopt kan worden, maar er ook ruimte is voor een ontspannende en op-en-top geestverruimende activiteit? Dan moet je op zaterdag 7 maart in Maasmechelen Village zijn: speciaal ter ere van Internationale Vrouwendag bieden de exclusieve modeboetieks daar niet alleen tal van kortingen en persoonlijke deals aan, ook verwelkomt niemand minder dan Goedele Leyssen je die dag op een heuse yoga-workshop en kan je jou én je vriendinnen laten portretteren door een professionele fotograaf. Zin om deel te nemen? Schrijf je dan nu in.

Zaterdag 7 maart, Maasmechelen Village

2. 20 % Korting en skincare advies bij Paula’s Choice

Als skincare-brand opgericht door een vrouw, neemt Paula’s Choice het al sinds haar ultieme bestaan op voor vrouwen. Een gelegenheid als Internationale Vrouwendag wil de brand dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. Op alle skincare producten van het merk loopt op dit moment dan ook 20 procent korting. Heb je een specifieke vraag of probleem met je huid? Ook dan kan je de komende dagen bij Paula’s Choice terecht: via een persoonlijke chat kan je rekenen op het advies van de huis-huidspecialisten.

3. Dansen op het glazen plafond

Ook speciaal ter ere van Internationale Vrouwendag organiseert de Stad Leuven in samenwerking met Cinema ZEd en KU Leuven op 8 maart een inspirerend en dagvullend programma helemaal in teken van ‘de vrouw’. In ‘Dancing on the Ceiling’ – zoals het event toepasselijkerwijs genoemd werd – geven de organisatoren het woord aan straffe vrouwen van alle leeftijden die elk op hun manier, binnen hun vakgebied, de wereld willen inspireren, kleur geven, doen lachen en doen ondernemen.

Wat je er onder meer kan bijwonen? Inspirerende talks van een nieuwe generatie vrouwen – denk: Jitske van de Veire, Chrostin en Soe Nsuki – een leuke ontbijtfilm ‘The best of Dorien B’ een debat over het ‘glazen plafond in film’ met verschillende regisseuses. Niet echt een ‘deal’ misschien, maar toch: allen daarheen zouden we zeggen!

Dancing on the Ceiling, Cinema Zed, 2000 Leuven 

4. Women’s week bij Ici Paris

Ook beauty- en skincare keten Ici Paris heeft ter ere van Internationale Vrouwendag de hele week speciale acties lopen: elke dag komt de keten op de proppen met een nieuwe deal. Bovendien loopt er op het hele assortiment van een selectie topmerken als Estée Lauder, Clinique, Bumble & Bumble en Bobbi Brown tijdelijk ook 20 procent korting. Snel zijn is de boodschap!

5. Weekendje Maastricht aan een prijsje

Nog zo’n top-idee om vrouwendag op een gepaste manier te vieren, is een weekendje weg met vriendinnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een shopping tripje naar Maastricht of een wijnarrangement met viergangendiner in de gezellige stad. Speciaal ter ere van Internationale Vrouwendag – of gewoon omdat je zo last-minute beslist om jezelf en je vriendinnen alsnog op gepaste wijze te verwennen – vallen er immers ook heel wat weekendarrangementen aan een kortingsprijsje de scoren. Bekijk welke opties er nog voor je open liggen op 7 en 8 maart!

Meer lezen over beauty, mode en verwennerij: