Kate Middleton gespot met leuke H&M-oorringen van maar €6,99

Britse publieks-lieveling Kate Middleton has done it again: op het meest recente publieke evenement dat de Duchess op zich nam als vooraanstaand lid van de Britse koninklijke familie werd ze gespot in een onberispelijke outfit, afgewerkt met... een paar super-goedkope oorbellen van mainstream modeketen-favorietje H&M.

De royal-mum van drie is op dit moment – samen met haar man Prins William – bezig aan een driedaagse tour door Ierland. Op die ronde kon een bezoekje aan het Guinness Storehouse in Dublin natuurlijk niet ontbreken. Speciaal voor dat bezoek haalde Kate – zoals gewoonlijke – haar fashion skills nog eens boven.

‘High’ en ‘low’ fashion

Als hoofdstuk voor haar look koos de Hertogin voor een groene Falconetti-jurk in metallic zijde van The Vampires Wife, een exclusieve brand die tot de favorieten van menig Britse A-lister behoort. Het prijskaartje van die jurk? Zo’n kleine € 1.845.

Kate Middleton goedkope oorbellen

Zoals het de Duchess betaamt wisselde ze die buitensporige luxe echter af met meer betaalbare accessoires. Eyecatchers op dat vlak waren de prachtige statement disc-drop oorringen in goud van mainstream modeketen H&M. De prijs van dat ‘royal accessoire’ bedroeg – in tegenstelling tot de jurk – maar zo’n schamele € 6,99.

Sold out?

Slecht nieuws voor wie zelf ook een stel goedkope, maar compleet fashionable oorbellen met gouden plaatjes aan de haak wil slaan: want op de website van H&M voorlopig geen spoor van het juweel in kwestie. Vermoedelijk gaat het dan ook om een accessoire uit een vorige collectie of – erger nog – om een compleet uitverkocht paa.

Meer lezen over de Britse Royals of de stijl van Kate Middleton:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content