Dat Meghan Markle onze kleerkast – en dat niet alleen – beïnvloedt, is wel zeker. Haar gevoel voor stijl was al onderwerp van heel wat mode-artikels (zo lieten wij je bijvoorbeeld weten waar je een kopie van haar trouwjurk goedkoper kan shoppen). Maar blijkbaar zijn wij niet de enige die onze inspiratie halen uit de closet van de hertogin. Zélfs royals lijken van elkaar te kunnen leren…

Ook royals doen aan copy catting

Bij Koningin Letizia van Spanje lijkt de stijl van Meghan Markle ook in de smaak te vallen. Tijdens een bezoekje aan de first lady van China, Peng Liyuan, droeg ze een outfit die verdacht hard leek op een combinatie die de Hertogin van Sussex droeg tijdens haar royal tour.

De Koningin van Spanje trok een donkerblauwe jurk aan van de Spaanse ontwerper Felipe Varela. Daaronder droeg ze puntige pumps die bijna een exacte kopie waren van het paar dat Meghan Markle droeg. Toch zijn de outfits niet volledig identiek. De plooirok en top van Markle waren immers van Givenchy, één van Markles favoriete labels (ze liet er ook haar trouwjurk ontwerpen).

Wederzijdse invloed

Het is niet de eerste keer dat Letizia en Meghan Markle gelijkaardige outfits dragen. Het witte jurkje dat de hertogin in Sydney droeg, had de koningin ook al aan toen ze op 10 juli 2018 haar schoontante Pilar van Bourbon in Madrid ontving.

Ook voor deze rode jurkjes met kant zochten beide royals duidelijk inspiratie bij elkaar…

Meer over Meghan