Home Mode Lady Gaga draagt jonge Belgische Mode

Lady Gaga draagt jonge Belgische Mode

Lady Gaga draagt jonge Belgische Mode

Dat popzangeres Lady Gaga een hart heeft voor mode wisten we al langer. Zowat elke gelegenheid grijpt ze aan om in een knotsgekke designeroutfit te verschijnen. Op het twintigste « Annual Big Bang Benefit » in de Hamptons op 27 juli vorige week verscheen ze in een jurk uit leer en organza, van de piepjonge Belgische Louise Leconte.

Louise Leconte, die pas afstudeerde aan Brusselse modeschool La Cambre, vermoedt dat Gaga's styliste de jurk op het internet gespot heeft tussen de foto's van het défilé. "De assistente van de styliste van Lady Gaga contacteerde mijn persbureau en vroeg om zes of zeven silhouetten uit mijn eindejaarscollectie van La Cambre op te sturen", vertelt ze. "Surrealistisch was het eerste woord dat me te binnen schoot. Het is inderdaad een mooie erkenning en biedt me meteen de kans mijn ontwerpen aan een breder publiek te tonen."

Louise Leconte, 26 jaar , werd geboren in Parijs maar groeide op en studeerde in Brussel. Momenteel werkt ze aan een collectie handtassen en kleine lederwaren, binnenkort te koop bij Hunting and Collecting in Brussel.

www.louiseleconte.com

NS