Home Mode Leesvoer voor de modefanaat: The Kate Moss Book

Leesvoer voor de modefanaat: The Kate Moss Book

Leesvoer voor de modefanaat: The Kate Moss Book

Kate Moss was, is en blijft IT. Meer redenen zijn er niet nodig om haar boek Kate: The Kate Moss Book op nummer 1 van je kerstverlanglijstje te plaatsen.

Love her or hate her, Kate Moss is still on top of the world. Met haar bruisende persoonlijkheid, eigenzinnige visie op mode, honderden reclamecampagnes en een blik die dwars door je ziel spiest, is ze onmiskenbaar het grootste topmodel ooit.

Kate Moss plaatste in haar eentje de term heroine chic op de modekaart en kwam meermaals in opspraak met uitspraken als "Nothing tastes as good as skinny feels." Maar zelfs na een veelbesproken drugsschandaal wist ze opnieuw tientallen miljoenencampagnes aan haar palmares toe te voegen.

The Kate Moss Book werpt een andere blik op de onconventionele beauty. Kate neemt je mee achter de schermen van een bijzondere en met tijden hectische carrière. Deze verhalen afgewisseld met de meest adembenemende portretten door de beste fotografen ter wereld maken van dit boek een must have op het salontafeltje van iedere fashionista. (EG)