LolaLiza x Flair magazine brengen samen de eerste Belgische bruidscollectie uit

Onze collega’s van Flair magazine gingen samen met de Belgische moderetailer LolaLiza aan de slag om de allereerste Belgische en betaalbare bruidscollectie uit te brengen. Samen creëerden ze zes silhouetten voor bruidjes en zes silhouetten voor bruidsmeisjes en gasten. Van een klassieke jurk tot een rock ’n roll broekpak, de collectie bevat voor elk wat wils. Vanaf 15 maart kan je de bruidscollectie shoppen in 20 LolaLiza winkels.

Say yes tegen deze bruidscollectie

Wat hebben modeketen LolaLiza en Flair magazine gemeen? Ze streven naar een gemeenschappelijk doel: vrouwen empoweren en hun elke dag op hun mooist doen voelen. “LolaLiza wil er zijn voor elke vrouw, op elk moment van haar leven. En dus ook op een van de belangrijkste dagen, haar trouwdag. Daaruit groeide de droom voor een eigen bruidscollectie. Flair magazine, een inspirerende bron van empowering female content, was voor ons de perfecte match om die droom mee te realiseren”, vertelt Annelien Alaerts, marketing manager van LolaLiza. Ook Flair’s hoofdredactrice Eva Van Driessche is enthousiast :”Een budgetvriendelijke, Belgische jurk, daar zeg je toch volmondig “ja” tegen?” Vanuit deze visie staken de twee merken de koppen bij elkaar en creëerden ze hun eigen betaalbare bruidscollectie.

Voor ieder wat wils

De bruidscollectie genaamd, With Love, bestaat uit zes verschillende looks, die passen bij elk bruid. Of je nu fan bent van een klassiek romantische jurk of een boho chique look, they got it covered. De collectie voorziet verschillende lengtes in de jurken, een stijvolle jumpsuit en een prachtig wit kostuum.

Geen bruiloft zonder bruidsmeisjes en gasten. Naast de bruidscollectie voorzien de merken nog eens zes silhouetten voor de genodigden. De With Love capsule brengt de mooiste trendkleuren met zich mee: een pastelblauwe jumpsuit, een lila jurk of een manderijn kleurig kostuum, het belooft alvast een kleurrijke bruiloft te worden.

De prijzen variëren tusen €70 en €150, hiermee bewijzen de merken dat je ook voor een kleiner budget een droombruiloft kan realiseren. De bruidscollectie loopt vanaf maat 32 tot en met 48.

Deze unieke collectie is verkrijgbaar vanaf 15 maart in 20 verkooppunten van LolaLiza en in de webshop, samen met de trouweditie van Flair, waarin je de prachtige collectie kan bewonderen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content