Home Mode Louis Vuitton maakt Kyoto onveilig met Cruise 2018 show

Louis Vuitton maakt Kyoto onveilig met Cruise 2018 show

Louis Vuitton maakt Kyoto onveilig met Cruise 2018 show

Voor de voorstelling van haar nieuwste Cruise 2018 collectie trekt Louis Vuitton naar het Japanse Kyoto. Het luxelabel staat erom bekend de meest buitengewone plekjes of mooiste architecturale meesterwerken uit te zoeken voor hun shows. Om deze traditie verder te zetten, kozen ze dit jaar voor de adembenemende setting van het Miho Museum.

Ook Dior stelde deze week haar Cruise 2018 collectie voor. Hier herbeleef je de prachtige collectie, gebaseerd op muurschilderingen uit Lascaux.

Het Miho Museum: een futuristische locatie

Het Miho Museum is van dezelfde hand als het Louvre in Parijs. Architect I.M. Pei opende het museum, dat gelegen is in een verborgen vallei, in 1997. Je bereikt het gebouw langs een spectaculaire metalen tunnel en een futuristische hangbrug.

Het Miho Museum

Het Miho Museum

Het Miho Museum

Het Miho Museum

Het Miho Museum

Het Miho Museum

Het Miho Museum

“Cruise gaat over reizen en on the road zijn. Daarom inspireert deze plek me enorm,” vertelt Nicolas Ghesquière, Artistiek Directeur van de vrouwencollecties bij Louis Vuitton. “Na de woestijn en Palm Springs, de oceaan en Rio, wilde ik het publiek laten kennismaken met een ander landschap, om hen onder te dompelen in een soort groene zee.” Lijkt ons aardig gelukt.

Wil je een front row plekje op dit unieke defilé? Zet dan zondag 14 mei zeker in je agenda! Onderstaande lifestream start om 10u15 Belgische tijd.

Livestream Louis Vuitton Cruise 2018

Meer over Louis Vuitton