Hoewel het als lid van de koninklijke familie verboden is om je blote benen te tonen op openbare gelegenheden, rebeleert Meghan Markle opnieuw. Je zou denken dat ze haar kwajongensstreken afleerde sinds ze het ja-woord gaf aan Harry, maar dat is buiten de Hertogin van Sussex gerekend…

Tegen de etiquette

Meghan Markle en prins Harry verschenen onlangs piekfijn opgekleed in het Victoria Palace Theatre in Londen voor de Broadway musical Hamilton. Het ging om een benefietavond voor de Sentebale Foundation, opgericht door Prins Harry. Deze organisatie verzamelt geld om de mentale gezondheid en het welzijn van HIV-patientjes in Lesotho en Botswana te ondersteunen.

Meg droeg een geklede tuxedo-jurk (een soort lange blazer) van het Canadese label Judith & Charles en toonde hiermee haar blote benen in volle glorie. Dat wil zeggen: ZONDER panty, ofte: geheel tegen de Britse koninklijke regels. Of toch niet? De etiquette geldt voor openbare, koninklijke aangelegenheden en misschien valt een gala-avondje daar niet echt onder. Toch is het opvallend, want hoewel ze al een fashion statement maakte door deze blote snit geregeld te dragen, kiest Meghan Markle doorgaans voor mantelpakjes van Alexander McQueen of iets klassieker jurken van Givenchy, Oscar de la Renta en Ralph Lauren (die trouwens goed zijn voor dit enorme bedrag!). Een frisse keuze dus, en wij zeggen geen nee.

Lees verder op de volgende pagina

1 2
bekijk op één pagina

Meer over Meghan Markle