Geen tijd gehad om een geslaagde kerstoutfit bij elkaar te sprokkelen? Duik dan gewoon eens in je eigen garderobe. We durven wedden dat je er héél wat meer uit kan halen dan je denkt. Dankzij deze 5 tips bombardeer je die saaie rolkraagtrui of klassieke zwarte jurk meteen tot razendchique feestoutfit!

5 x feestelijke basics

De Little Black Dress

Hoewel er veel stijlvolle alternatieven zijn voor een Little Black Dress, is een zwarte jurk een mooie een veilige optie. Maak hem wat feestelijker en gedurfder door er een netpanty onder te dragen en enkellaarsjes die strak tegen je been aanlopen (sokbotjes zijn bijvoorbeeld een goeie). Werk af met rode juwelen en een bontjasje en niemand zal merken dat je een simpele zwarte jurk (€ 149,95) aanhebt!

Een rolkraagtrui

De coltrui is niet enkel functioneel en warm, je kan er ook een feestelijke schwung aan geven. Combineer deze rode van Tommy Hilfiger (€ 129) met een wijd uitlopende hoge taille culotte en rode laarsjes. Werk af met een strak kapsel zoals een lage paardenstaart en je bent zo klaar voor dat familiefeest straks.

Zwarte enkellaarsjes

Deze heeft normaal gezien élke vrouw in haar kast. Kunst is om je zwarte enkellaarsjes (€ 129,95) eens wat edgier te combineren met een tule rok, een two piece in drukke print of maxi-dress met véél bloemen. Perfect te mixen vanavond met een lederen perfecto of blazer.

De kostuumbroek

Een kostuumbroek (€ 49,95) is niet enkel mooi op het werk, ook aan de feesttafel kom je ermee weg. Draag er een doorkijkblouse op met véél kant (vergeet hieronder je bralette niet) en combineer met hoge pumps of muiltjes. Simpel maar erg stijlvol.

De lange blazer

Een lange blazer (€ 54,99) combineer je het best met een pantalon of leren broek. Ook hier is een coltruitje super mooi onder – kies er eentje in zilver of met lurexdraad – en vergeet zeker geen statement juwelen, zeemanspet en hoge hakken. Ready to party!

Meer mode voor de feesten