Met deze winterjas van H&M bespaar je € 529

Als het straks écht koud wordt, kies je uit tal van jassentrends om jezelf weer te verwarmen. Toch voorspellen wij één grote koploper: de bomber. Louis Vuitton, Loewe, Versace... zowat elke naam die er toe doet, heeft een variant in haar najaarscollectie. Ons oog viel op een fluffy winterexemplaar.

Very Important Pelsjas

De bomber jacket wordt het belangrijkste outerwearstuk deze winter; vooral designs met een opvallende detail doen het goed. Wij geloven dat het snel zal gaan vriezen, dus hebben we een versie op de radar die hoog scoort qua warmte en ‘hip’. Eén probleem wel: hij is nogal prijzig. Dus zochten wij naar een alternatief dat wél in ons budgetplan past.

Stand Studio

De jas die wij zo leuk vinden, is er eentje van Stand Studio. Hij heet ‘Aviator Cropped Jacket’ en bevat – net als hun meeste andere collectiestuks – nepleder en -bont. Prijskaartje? € 599.

.
.

‘Dat kan goedkoper voor een trendstuk,’ dachten we en dus zochten we op de site van H&M naar een alternatief.

H&M

Gevonden! Ook bij de populaire highstreet keten hebben ze zulk off white bikerjasje met fluffy boorden en asymmetrische ritssluiting. Net zoals die van Stand Studio, bestaat de buitenlaag uit 100% polyurethaan. Het pelsje is wat braver en stopt aan de kraag maar qua alternatief kan dit wel tellen. Zeker als je weet dat je er € 529 minder voor moet ophoesten want voor deze betaal je € 69,99.

.
.

Aan jou de keuze...

 vs. H&M, € 69,99.
 vs. H&M, € 69,99.

Meer najaarsmode

Openingsbeeld: Getty Images.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content